{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blind leren typen met een vette game? Ja!

Dit kan dus met LOI KIDZZ! Lees je mee?

Afbeelding blog 'Blind leren typen met een vette game? Ja!'

Al maanden wil mijn puber graag snel leren typen. Het liefst ook blind typen zelfs. Dit wil ze vooral omdat het lekkerder werkt met gamen, daar houdt ze van.

Ze doet dit allemaal op haar laptop, ik snap haar wel. Daarnaast begint ze in september op de middelbare school. Daar had ze stiekem al aangegeven dat ze heel snel en goed kan typen. Nog niet dus…

Het zou dus wel slim zijn als ze dat dan ook daadwerkelijk kan. Gelukkig kregen wij het leuke aanbod van de LOI om een typecursus te testen!!!

De typecursus van LOI KIDZZ

Dat klinkt een heel stuk saaier dan dat het is hoor. Met frisse tegenzin loog mijn lieve puber ook de eerste 2 weken dat zij al was begonnen. Na wat doorvragen bleek van niet. O jee!

Toen zij er uiteindelijk écht aan begon samen met mij aan de keukentafel, bleek het heel iets anders te zijn en werden we direct enthousiast.

Een spannende game, inclusief bijpassende muziek. Je moet targets halen, challenges doen en gewoon echt gamen. Daar houdt ze wel van! Je krijgt stickers voor op het toetsenbord, en een 3D bril om bepaalde missies te kunnen voldoen.

‘’Je moet targets halen, challenges doen en gewoon echt gamen’’

Dat was dus wel leuk! Zo zat zij de eerste avond 3 uur te gamen. Ze gaat er ook lekker spontaan zelf aan zitten. En eerlijk waar, na een paar lessen ging het typen ook meteen beter. Ik heb het zelf even geprobeerd, en het zit echt slim in elkaar.

Hallo zomervakantie!

Alhoewel de intentie in de zomervakantie was om lekker door te gaan, was het natuurlijk veel te warm om echt binnen te zitten. Gelukkig heeft zij een jaar de tijd om de cursus rustig af te maken (het kan op eigen tempo, en dus ook in 12 weken, net wat je fijn vindt!).

Die 12 weken, dat wil zij ook echt. Ze vindt het namelijk best stoer om die voorsprong te hebben op klasgenoten, maar ook gewoon handig op school en met games.

Volgens Keira (volgende maand 13) is de typecursus van Loi Kidzzz een aanrader, wel gaf ze aan dat ze dit liever eerder gehad had. Ruim voordat ze naar de middelbare school ging. Dus dat is wel een tip voor ouders die een jonger kind hebben, starten maar!

Zodra ze de cursus helemaal af heeft komen wij zeker nog even bij jullie terug met een nieuwe update! We gamen lekker nog even verder ☺

Afbeelding blog 'Blind leren typen met een vette game? Ja!'

xoxo Judith

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je