{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blij met zoals jij bent

Afbeelding blog 'Blij met zoals jij bent' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Lauren, wat geniet ik toch enorm van jou. Deze meivakantie is echt een feestje. Lekker weer, leuke uitstapjes, jij die zindelijk bent geworden overdag en dan ook nog eens je gekke streken en grappige uitspraken. Deze foto, zoals je jezelf bent vind ik heerlijk.

Ik stond in ze badkamer mijn haren te borstelen terwijl jij heerlijk van slaapkamer naar slaapkamer aan het lopen was om jezelf klaar te maken om naar het werk te gaan. Je pakte papa zijn slippers, zette je zonnebril op, hield beer vast omdat hij naar school moest en nam je koffertje mee zodat daar je eten in kon. Wat een rijke fantasie heb je ook. Je wilde graag naar papa zijn werk zodat je ook kon gaan werken. 

Heerlijk kopieergedrag, zo noemen ze dit ook wel toch? Haha. Niet dat wij zelf zo naar het werk gaan, lol. Maar ze speelt steeds vaker verschillende rollenspellen en daarin merk je gewoon dat ze ons nadoet. Ik hou van dit heerlijke gedrag en het maakt mij aan het lachen.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je