{{ message.message }}
{{ button.text }}

Birthday drive thru party

Je derde verjaardag vieren tijdens corona lockdown

Afbeelding blog 'Birthday drive thru party'

Onze kleine lieve Beer. Drie jaar.

Gelukkig konden we vorig jaar zijn tweede verjaardag nog goed vieren. Toen was er nog geen lockdown, geen corona ( althans niet in Nederland ).

Helaas nu wel en dus moesten we creatief zijn. We hebben gebrainstormd over mogelijkheden.

We dachten eerst we stellen hem uit tot de zomer en dan vieren we de verjaardag van beide jongens samen. Maar dat vonden we niet leuk voor Beer. Hij is drie en weet echt wel dat hij jarig is, ook gezien hij naar de crèche zou gaan in de week van zijn verjaardag en het dus ook daar gevierd zou worden.

Dus toen bedachten we een drive thru party. We kozen voor de zondag voor zijn verjaardag de drive thru te plannen en dan 11.00 tot 13.00 uur iedereen langs te laten komen. 


Afbeelding blog 'Birthday drive thru party'

De bedoeling was om gezellig een tafel neer te zetten met daarop de goodiebags die iedereen die langs reed met de auto dan zou krijgen. Leuk wat slingers en ballonnen buiten en een stoet aan auto’s die langs rijd al toeterend en zingend voor onze Beer.

Alles was besteld en klaar en toen kwam het weer bericht. Heel veel sneeuw. Tja, daar gaat de drive thru verjaardag. Arme Beertje. Hij keek er al dagen naar uit.

Gelukkig hebben we het gewoon toch door laten gaan. We hebben Beer zijn stoeltje versierd met helium ballonnen en zijn cadeautje meteen in gebruik genomen en in het halletje gezet. Luid de muziek aan en we hebben gewoon gedanst en gezongen. Er kwamen een aantal lieve mensen toch door de sneeuw om onze kleine man een mooie verjaardag te geven. Natuurlijk kon niet iedereen langs komen, door de weersomstandigheden, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Afbeelding blog 'Birthday drive thru party'

We knalden met confetti poppers, bestelde bij de lokale ballonen winkel een aantal helium ballonnen om het extra feestelijk te maken. We lieten de ballonnen behandelen met een speciaal goedje waardoor ze nu een week later nog steeds zweven.

Degene die langs kwamen bleven ook netjes buiten op afstand staan of in de auto.

Doordat we natuurlijk zaterdag al wisten dat het koud zou worden en flink zou gaan sneeuwen hadden we nog lekker chocomel en slagroom in huis gehaald om de bikkels die toch kwamen een lekker warm drankje aan te kunnen bieden.

In de goodiebag zat voor de volwassenen een leuke tompouce die we besteld hadden met een foto van Beer erop en een zakje chips en een kleine quiche waar iedereen altijd gek op is als we een verjaardag vieren hier in huis en die mocht dus niet ontbreken.

Voor de kindjes zaten er verschillende lekkere snoepjes in en een zakje chips ook. Maar ook een zakje met een dropveter en nib-it chipjes om zelf een ketting te kunnen maken.

Beer heeft een hele leuke verjaardag gehad op deze manier en wij zullen Beer zijn derde verjaardag ook nooit meer vergeten..

Dus zoek jij nog een oplossing om een kinderverjaardag te vieren, een drive thru is erg leuk.

Afbeelding blog 'Birthday drive thru party'
Afbeelding blog 'Birthday drive thru party'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je