{{ message.message }}
{{ button.text }}

binnen de lijntjes kleuren

Mijn zoon van 3.5 is panisch voor kleurplaten.

Afbeelding blog 'binnen de lijntjes kleuren'

Hoi,

Ik ben een dyslectische mama en hou van korte verhalen. Ik zie dat een bkog misschien niet voor mij handig is aangezien ik met wel 200 woorden moet komen. Zie ik dan weer als ik al klaar ben met mijn verhaal / vraag.

Mijn zoon(3.5) is gek op verven, maar dan verven op een leeg blaadje. Hij kan vooral heel goed rondjes maken en is gek op ruimtelijke figuren. Hij is handig met taal en riep op zijn tweede al citroenbavarois, na het kijken naar Rudolf van Veen op 24 kitchen. Ik ben alleen bang dat hij nog al perfectionisch is aangelegd. Zodra ik met een kleurplaat aan kom gaat hij huilen en roept steeds " dat kan ik niet" . Ik heb hem rustig uitgelegd dat als je 3.5 bent je nog niet binnen de lijntjes hoeft te kleuren. ik heb zelf expres buiten de lijntjes gekleurd en dan roept hij ontsteld " mama je doet het niet goed" ik heb het al meerdere keren uitgelegd, maar ik lijk niet verder te komen.

Wat kan ik nu het beste doen? Stimuleren naast de lijnen te kleuren of stoppen met kleurplaten.

Hoe zorg ik er voor dat hij niet zoveel van zich zelf vraagd? Wat als perfectionist kan je het he zelf zo moeilijk maken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je