{{ message.message }}
{{ button.text }}

bijna Sinterklaas weg

Blij als die goeie oude man weer terug naar Spanje is. Zoveel korte nachten en cadeautjes wel/niet leuk

Afbeelding blog 'bijna Sinterklaas weg' Achtergrond blur afbeelding

Mijn oudste dochter is net 3 en heel blij met Sinterklaas want nu snapt ze het ook echt vergeleken met vorig jaar. Maar het lijkt wel of ze veel brutaler is en minder goed luisterd. Ze mag elke dag haar schoen zetten ( wel een beetje veel) maar bijna elke dag rond bedtijd (tijdrekken ook) moete we tijdens het aankleden van de pyjama en tandenpoetsen wel een keer zeggen dat als ze nu echt niet luisterd er geen schoen word gezet. Pff je word er echt moe van en ik krijg het niet over me hart om het 1x over te slaan. We hebben natuurlijk veel simpele cadeautjes gegeven en dan is het soms dit vind ik niet leuk. Nja toe maar je kan niet alles leuk vinden maar ik was vroeger met alles heel dankbaar toch met de opvoeding te maken dan? Ze is vanaf het moment dat sintje in nl is elke dag vroeg wakker niet meer willen slapen echt heel vermoeiend daarom ben ik echt blij als hij weer terug gaat. Hij is net een week te lang in nl vind ik

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je