{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna 10 jaar verder en nog aan het dokteren

Na bijna 10 jaar en nog steeds niet weten wat er met ons manneke is. En is er wel wat of is het accepteren dat dit het is.

Afbeelding blog 'Bijna 10 jaar verder en nog aan het dokteren' Achtergrond blur afbeelding

31 december is het 10 jaar geleden dat ons vijfde wonder ter wereld kwam en wat waren wij en zijn broers blij. Helaas begon vanaf dat moment ook de ellende die ons al 10 jaar bezig houdt. Gelukkig wisten we dat toen nog niet.

Toen iliano in mijn armen lag zei ik gelijk er is wat met hem , wat dan vroeg iedereen, maar wat kon ik niet zeggen was gewoon onderbuik gevoel.  Iliano was de eerste dagen onderkoelt en wou al gelijk fles niet goed drinken veel spugen. Met 4 mnd zijn wij bij de kinderarts te recht gekomen. Nu bijna 10 jaar verder lopen we er nog.

Wat er precies aan de hand is weten we nog steeds niet ondertussen wel paar diagnoses verder maar me moedergevoel zegt DE diagnose zit er nog niet bij.

image_1.png

Iliano is autistisch, heeft sensorische integratie problemen op alle gebieden maar vooral geur,oraal en tactiel, sondevoeding via Mic-key ivm zeer zeer selectief eten of niet eten,spastische luie darm, sociaal emotioneel loopt hij 7 jaar achter, hypermobiliteit. Ik zou zo graag willen zeggen dat is het gelukkig maar jammer genoeg niet.

Iliano heeft erg last van spierzwakte vooral in zijn benen en armen. Hier wordt nu onderzoek naar gedaan en vermoeden is een spierziekte of stofwisselingsziekte. In zijn urine is iets gevonden maar wordt opnieuw bekeken of het geen labfout is.

image.gif

2 nov horen we de uitslag. Zooo spannend.

We zijn ook bezig met een eetkliniek genaamd seys-centra hier hebben wij 3 nov een afspraak.

Dus zitten middenin allerlei onderzoeken en gebeurtenissen en om dit lekker van me af te schrijven blog ik steeds over hoe het nu gaat of al er iets is.

Groetjes mamabecky

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je