{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bij ons in de kamer slapen

Afbeelding blog 'Bij ons in de kamer slapen'

Vanaf dat mijn dochtertje 1 week oud was, slaapt ze al bij ons op de kamer. Ze heeft een prachtige kamer en een bedje wat eigenlijk zo goed als niet gebruikt is.

Toen ze 1 week oud was, heb ik een wiegje gekocht en die bij ons op de kamer gezet. Alle andere slaapjes deed ze wel in haar eigen bed, maar s'nachts wou ik haar lekker veilig bij ons. Toen ze te groot werd voor het wiegje, kreeg ik het niet over mijn hart om haar in haar eigen bedje te leggen. Ze was dan altijd helemaal overstuur en ging daarna makkelijk slapen in het reisbedje bij ons op de kamer. Ze is ondertussen 2,5 jaar en slaapt nog steeds bij ons op de kamer.

Natuurlijk heb ik het vaak genoeg geprobeerd om haar in haar eigen bedje te laten slapen, maar ze is dan zo overstuur dat ze zelfs gaat overgeven.

Tja...wat moet je dan?

Ik vraag me alleen af, hoe het straks verder moet. Als ze te groot wordt voor het reisbedje. Ik baal er zo van, dat ik toen ze kleiner was niet heb doorgezet. Maar eerlijk is eerlijk, ik vind het ook hartstikke gezellig. 's Ochtends staat ze met al haar knuffeltjes in haar armen "mama mama" te roepen. Dan til ik haar op en leg haar nog even bij me neer. Ach...zolang ze nog in het reisbedje past...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je