{{ message.message }}
{{ button.text }}

Beweegdiploma vs. peutergym

Iemand ervaring met peutergym vs. beweegdiploma-gym? Mijn zoontje moet bewegen ;)

Afbeelding blog 'Beweegdiploma vs. peutergym' Achtergrond blur afbeelding

Finn is volgens de groeicurve te zwaar, dit is hij structureel, al vanaf de geboorte, maar ik wil hier wel iets mee. Ik weet wat de nadelen zijn van overgewicht en al helemaal bij kinderen. Ik ben al veel met Finn aan de wandel en we zijn met regelmaat bij een speeltuin waar hij rent, speelt en klautert.  (En natuurlijk houd ik zijn voeding in de gaten). Toch vind ik het belangrijk dat Finn op gym gaat (omgang met andere kinderen en instructies aannemen van anderen). Nu heb ik mij al verdiept in gym volgens het beweegdiploma maar ook de reguliere peutergym. Heeft iemand al ervaring in deze soorten van gym? Mij werd geadviseerd om Finn met twee jaar op gym te doen aangezien hij dan beter instructies op kan volgen (spanningsboog o.a). Ik neig nu meer naar gum volgens het beweegdiploma, wat zeggen jullie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je