{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ben jij van plan je kind naar een peuterspeelzaal te brengen ?

Afbeelding blog 'Ben jij van plan je kind naar een peuterspeelzaal te brengen ?' Achtergrond blur afbeelding
Ik twijfel of ik mijn kind naar een peuterspeelzaal ga brengen. Knutselen, puzzelen en cijfers etc kan ik mijn kind ook wel leren. In mijn omgeving ken ik mensen waarbij al hun kinderen niet naar de peuterspeelzaal en of kinderdagverblijf zijn gegaan, gewoon lekker tot hun 4e jaar thuis gebleven en hebben nooit problemen op school gehad en presteren goed.  Ik ken er zelfs 1 waarvan haar kind de beste van de klas is en dat zonder peuterspeelzaal. Tuurlijk is het wennen om voor het eerst in een kring te zitten, maar dat heeft elk kind. En vergeet je kind niet op tijd in te schrijven, want anders is er geen plek voor je kind op de peuterspeelzaal. En mijn dochtertje heeft veel nichtjes, buurmeisjes etc om mee te spelen. Ik heb een oppasoma, die vindt het heerlijk om op te passen. Zo hoeven we geen planning te maken om mijn kind van peuterspeelzaal op te halen en weg te brengen voor die 3 uurtjes per dag. En daarbij komen nog de kosten, van dat geld koop ik wel speelgoed voor mijn dochter. Mijn ouders hebben mij en mijn zussen en broer ook nooit naar een peuterspeelzaal gebracht en er is niks mis met ons :)! Ik ben benieuwd hoe jullie erover denken ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je