{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ben jij al naar Planes geweest?

Onze kleine man is al helemaal fan van Planes en hij heeft de film nog niet eens gezien! Het wordt tijd om naar de bios te gaan. Nu nog bedenken "to 3D or not to 3D"...

Afbeelding blog 'Ben jij al naar Planes geweest?'

Eindelijk is het dan zo ver en draait de Disney film Planes in de bioscoop. De Cars films zijn heel populair bij ons thuis, dus er werd dan ook echt uitgekeken naar Planes.

Mijn zoontje is al helemaal gek van Planes (en dan vooral Dusty) voordat hij de film gezien heeft. Toen hij voor het eerst naar school mocht, moest er natuurlijk een schooltas worden uitgezocht. Hij ging voor een mooi exemplaar van Planes... Hij was ook al altijd gek op Cars, dus echt een grote verrassing was het natuurlijk niet voor ons dat hij een leuk tasje van Planes uitzocht.

Afgelopen weekend gingen we winkelen bij de AH. En ook daar is natuurlijk ingespeeld op de nieuwe hype onder de kleine jongens. Hij werd dan ook al helemaal enthousiast van de leuke Planes spulletjes die ze daar hebben.. Een pyama en ondergoed zijn alvast gescoord en het verlanglijstje voor Sinterklaas is inmiddels overvol.

Helaas kwam het er in de herfstvakantie niet van om naar de bios te gaan. Het plan is nu om toch binnenkort op een vrije middag de film ook zelf maar eens te gaan bekijken. Nu twijfelen we echter of we naar de 2D of 3D versie gaan, aangezien ons zoontje pas net 4 jaar is. Dus... ik hoor het graag als er ervaringsdeskundigen zijn die de film al in 3D gezien hebben!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je