Snap
  • Kind
  • Nieuws
  • tv
  • trots

Beide meiden op de TV

Gisteren hadden we de eerste opdracht voor onze beide meiden voor TV en het ging super!

Gisteren hadden we de eerste opdracht voor onze beide meiden voor TV en het ging super!

Nu hoor ik jullie al denken: wat voor opdracht??

Megan en Suzannah staan in geschreven bij een casting & modellen bureau. Megan heeft al 2keer een opdracht gehad en we kregen nu een aanvraag voor een reconstructie filmpje voor 2 blonde meisje van 1jr en 2,5jr. Laten Megan en Suzannah daar nou super geschikt voor zijn.

Dus ik direct een mailtje gestuurd, maar Suzannah stond hier nog niet ingeschreven. Toch werden de meiden geselecteerd en Suzannah is dus gevraagd om in geschreven te worden. Hoe leuk is dat? Dat ik later tegen haar kan zeggen dat ze gevraagt is??

Gister was de draaidag en tot het moment dat je aankomt op de locatie weet je niet wat er gaat gebeuren. Megan hebben we zo veel mogelijk voorbereid op wat er komen gaat en voor Suzannah is het niet zo ingrijpen als ze maar mag spelen. Het hangt of staat dan ook met hoe Megan zich houd en of ze vrolijk en goed gemutst is.

De eerdere opnames die voor hun gepland waren liepen heel erg uit en we moesten nog ruim een uur wachten. Dat was natuurlijk een extra op gave maar we waren goed voorbereid en ik had eten en drinken en het leukste speelgoed bij me.

Megan deed het als een volleerd aktrice! Ze luisterde heel goed en deed alles op aanwijzing van de regiseuse! Zo stoer. De regiseuse vroeg zelfs: wat hebben jullie morgen? Ze maakte zelden mee dat ze met opnames met kinderen een stuk tijd kon goed maken. Alles stond er met een paar opnames goed op waardoor er een stuk rust onstaan was door mijn meiden :D

Ik ben zo super trots op ze!

Het word begin september uitgezonden bij de EO. Het programma JONG!

Allemaal kijken dus :D

11 jaar geleden

helemaal mee eens, kindje moet het leuk vinden! Zou zelf wel leuk vinden om ons dochtertje in reclame of op poster terug te zien, ze is er zeker wel sociaal, knap en lief genoeg voor. was gewoon nieuwsgierig hoe dit nu bij jullie zo gekomen was. ook goed dat je ze niet alleen laat!

11 jaar geleden

Hoi Nahsuusje, We hebben zelf contact gezocht met een casting buro. Na aanleiding van een TV programma over kinderen van bekende nederlanders zijn we eerst terecht gekomen bij: Moederannecasting. Daar hebben we Megan ingeschreven en die kreeg al heel snel haar eerste opdracht. Omdat we later niet willen dat Suzannah kan zeggen: waarom Megan wel en ik niet. Hebben we haar ook ingeschreven. We hebben bij haar heel lang getwijveld omdat ze zo ziek steeds was. Door een topic op een forum werd ik gewezen op B&F casting waar de meiden nu ook alle twee ingeschreven staan en van dit casting buro hadden we deze opdracht. Er zijn een paar vaste regels als je met je kind zoiets wil doen: LAAT ZE NOOIT ALLEEN! Blijf er bij! Een andere regel: een verzorger per kind en spreek samen af wie voor wel kind zorgt zodat je regel 1 weer niet hoeft te breken. Dan kan er niks fout gaan. En kies uit gerenomeerde bedrijven zoals die van ons of: the Kids dit is ook een hele goede. En wat ik het aller belangrijkste vind is dat je kind het leuk moet vinden. Raakt het helemaal overstuur en wil het niks van niemand weten dan is het voor geen partij leuk en dat is het belangrijkste het moet een dagje uit zijn voor jou en je kind :D

11 jaar geleden

wat ontzettend leuk. hoe ben je in contact gekomen met je castingbureau? vind dat wel eng in deze tijd waarbij er zoveel misbruik van kindjes wordt gemaakt dat je wel echt zeker moet weten dat je bij een vertrouwd en goed bureau zit en dat je dan ook nog opdrachten krijgt. Wat is dat spannend en leuk voor jullie geweest en super dat het zo goed is gegaan!