{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bedtijd! Of toch niet?

Ik blijf hem maar lastig vinden... Werken, koken, spelen en naar bed... Het valt gewoon niet te plannen.

Afbeelding blog 'Bedtijd! Of toch niet?' Achtergrond blur afbeelding

Met een man in de horeca voelt het soms net alsof ik een alleenstaande moeder ben. Ik werk vier dagen per week, waarvan Lola drie (mid)dagen naar het KDV gaat. Uit het werk fiets ik langs het kdv waar Lola het erg naar haar zin heeft. Zo erg dat ze 9 van de 10 keer geen zin heeft om mee naar huis te gaan. We zingen lekker liedjes op de fiets en thuis aangekomen moet mama direct in de running. Koken, terwijl Lola alle aandacht wil... 'Ninne' roept ze de hele tijd. Het liefst wil ze dat ik haar op til tijdens het koken. De laatste tijd zet ik haar op een kruk aan het aanrecht en laat ik haar 'helpen'. Daarna gaan we eten, nemen we een toetje en kijken we nog even tv. Daarna is het tijd om tanden te poetsen pyjama aan en kijken we nog 1 programma op babytv. Daarna gaat Lola naar bedje toe. Dit is meestal rond 20.00... Voor mijn gevoel veel te laat. Maar ik red het gewoon niet eerder. 

Gelukkig slaapt ze over het algemeen snel. En eigenlijk moet ik dan nog verder in de running. Keuken opruimen wasje draaien en huiskamer opruimen. Meestal val ik voor ik überhaupt iets gedaan heb op de bank in slaap. 

Lola is bijna 21 maanden... En gaat dus rond 20.00 naar bed... Hoe laat is het bedtijd voor jullie kleine spruit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je