{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bedplassen tot welke leeftijd?

Afbeelding blog 'Bedplassen tot welke leeftijd?'

Tja onze zoon van 5 is er wellicht wat laat mee, of wat is laat tegenwoordig? Tot een half jaar terug had hij nog een luier om s'nachts ... die dan s' morgens flink nat was. Echter de proef op de som en gezien het feit dat hij echt zelf geen luier meer om wilt, nu alweer een tijd zonder. De ene nacht gaat het goed, de ander is ie nat... Het verschilt nogal..

Waar ik op let is dat hij naar het avondeten niets meer drinkt, hooguit een klein slokje en bij het avondeten max. 1 beker. Drinkt hij meer dan gaat het zeker mis. Mijn man vind het wel eens zielig en geeft dan meer, maar ja dan is het ook weer feest s'nachts... en mama die dan weer kan gaan wassen cq bed verschonen etc..

Voor dat wij zelf gaan slapen, laten we hem plassen (meestal een flinke plas nog).

Ik weet eigenlijk niet zo heel goed wat ik nog verder eraan kan doen, hebben jullie nog tips voor de oudere 'kleuters' of is het gewoon afwachten tot het vanzelf overgaat..?

(ooh ja heel handig de onderleggers van Drynites deze kun je dmv een plakstrip op het matras vastmaken en scheelt weer een natte plek in het matras) en mocht het matras toch nat geworden zijn, strooi er babypoeder op deze absorbeert en dan blijft er ook geen (lelijke) kring over. Een paar uur goed laten intrekken en daarna stofzuigen.. Ruikt het nog fris ook!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je