Snap
  • Kind

Bedankt lief engeltje bij de IKEA!

dat je zo lief kiekeboe speelde met mijn zoontje in de rij. Hij was zo aan het huilen!

Ik wilde even 'snel' naar de IKEA. Maar ja, dat gaat natuurlijk niet. Op vrijdagmiddag met een winkelkarretje ff snel door de IKEA racen is er gewoon niet bij. Sowieso is het natuurlijk een mega-grote winkel. Ik werd niet alleen tegengehouden door langzaam- breeduitlopende mensen hoor, ik zie daar ook altijd zoveel leuke dingen. Hebberig word ik ervan!

Zoonlief vond het eerst nog wel leuk, zoveel te zien. Helaas was hij het halverwege de winkel al wel weer zat. Ik had nog een banaan meegenomen en daar was hij wel even tevreden mee te houden. Snel nog wat spulletjes in m'n kar laden en op naar de kassa. Banaan op, mama had verder niks mee. Zelfs geen speen. En hij was het zat. Het was ook tijd dat hij weer naar z'n bedje ging. Daar had hij gelijk in, dus ik werd niet boos. Niet dat hij daardoor minder zou gaan huilen, by the way. 

In de rij voor de kassa geraakte het huilen op een hoogtepunt. En daar was het reddende engeltje, ze stond voor me in de rij. Schattige lange bruine haren. Ik denk dat ze een jaar of zes was. Ze keek naar Ryan, en Ryan keek naar haar. De tranenkraan ging dicht en er kwam een lach op zijn gezicht. Het meisje moest daar weer erg om lachen en zo lachten ze naar elkaar. Ze speelde kiekeboe en sprong alle kanten op. Een echte circusarties, en Ryan kon wel lachen om dit clowntje. 

En mama ook. Ik hoefde even niet te entertainen. Bedankt lief meisje!

8 jaar geleden

Zo fijn is dat! En zo magisch hoe dat werkt :-)

8 jaar geleden

Heerlijk hoe kinderen elkaar kunnen aanvoelen :)

Aaaah hoe lief! Magisch verhaal :-).