{{ message.message }}
{{ button.text }}

Basisschool kiezen

Waar letten jullie op bij het kiezen van een basisschool?

Afbeelding blog 'Basisschool kiezen' Achtergrond blur afbeelding

Volgend jaar Juni word ze alweer 4 jaar, wat gaat de tijd hard! Nu gaat ze nog heerlijk 2 dagdelen naar de peuterspeelzaal, maar binnenkort toch hele dagen naar de kleuter/peuterklasjes. Soms merk ik wel dat ze er aan toe is vaker naar school te gaan en lekker tussen de kindjes te zijn en te spelen, ze is erg leergierig en verveeld zich soms. Ik probeer haar zoveel mogelijk te vermaken en nieuwe dingen te laten zien en leren maarja af en toe moet ze dat toch zelf doen.

Het is vroeg maar mij werd verteld toch al vroeg de scholen te gaan bezoeken en haar inschrijven. Dus ik ga volgende week afspraken maken bij een aantal scholen in de buurt. Een paar scholen in de buurt zitten in mijn hoofd, vele heb ik al afgeschreven omdat mijn zus lerares is en op vele scholen heeft lesgegeven en mij dus goed kan vertellen welke scholen goed en niet goed zijn, gelukkig anders had ik een beetje veel keus gehad!

Mijn vraag aan jullie, waar letten jullie op? Of gaan jullie op je gevoel al? Continue-rooster of gewoon s'morgens en s'middags? En in het begin mogen ze toch alleen ochtend als het teveel is? Of is dat ook op elke school weer anders? Hoe hebben jullie het besloten? Kiezen jullie vaak de dichtstbijzijnde of letten jullie daar niet op? Want op een gegeven moment moeten ze toch alleen lopend naar school, maar bij sommige zal dit niet mogelijk zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je