{{ message.message }}
{{ button.text }}

Basisschool kiezen

Afbeelding blog 'Basisschool kiezen ' Achtergrond blur afbeelding

Steve 3 jaar en er lag meteen een brief van de gemeente in de bus. Natuurlijk met de felicitatie voor Steve maar ook met de boodschap dat wij als ouder zijnde op zoek moeten gaan naar een basisschool en laten inschrijven, zodat hij meteen met 4 jaar school kan gaan.

Even een school uitkiezen is best lastig, tenminste dat vinden wij. Wij willen graag dat de school goed aangeschreven, leersysteem enz. We zijn bij 3 scholen wezen kijken. De eerste was een Oecumenische school. Zag er erg leuk uit, leuk onthaal, maar erg groot en klassen onlogisch ingedeeld in de school. Groep 8 tussen de kleuters...ik weet niet, maar het voelde niet goed.

Toen naar een brede school...Nou de ingang was al moeilijk te vinden, dus ik was al lichtelijk geïrriteerd en het gesprek moest nog beginnen. Mevrouw kwam erg koud en kil over, en ik dacht alleen maar 'en jij moet kinderen werken? ' Voor de rest, erg leuke school, mooi speelplein voor de kids, maar nee, voelde niet goed.

laatste school, een openbare school, 2 straten achter ons huis, dus lekker in de buurt. Bij binnenkomst had ik meteen een positief gevoel, gesprek was erg leuk. Rondleiding door de klassen van peuters tot groep 8 gehad, uitleg van de leermethode die werd toegepast.

Kortom, de keuze was gemaakt! Onze kleine man hebben we meteen ingeschreven en nu maar wachten tot de zomervakantie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je