{{ message.message }}
{{ button.text }}

Basisscholen weer open?

Afbeelding blog 'Basisscholen weer open?' Achtergrond blur afbeelding

Goedemorgen, ik vernam gisteren dat de basisscholen op 8 februari weer open gaan. Dit zou dus nog één week thuis onderwijs betekenen. Ik moet zeggen dat het thuis onderwijs ons beter af is gegaan dan tijdens de eerste lockdown. Ik kon het allemaal wat meer loslaten en ben wat minder perfectionistisch. Van onze dochter had het ditmaal ook nog wel langer mogen duren terwijl ze na de vorige lockdown weer graag naar school ging. Ik vind het fijn dat ik weer wat tijd voor mezelf ga krijgen, aan andere dingen toe kom en me vooral flink kan gaan bezig houden met mijn studie verpleegkunde. Toch vind ik het ook wel weer dubbel en maak ik me zorgen of het echt wel kan en het wel veilig is. We zijn er immers nog niet, gaan de besmettingen niet weer oplopen en voor hoe lang zal ze dan weer naar school gaan? Vanaf het moment dat onze dochter geboren is voel ik me intens verantwoordelijk voor haar dat het me soms naar de keel grijpt. Voor de allesomvattende liefde die ik voor haar voel. Zij is mijn allergrootste  rijkdom! 

Veel liefs en een fijne zondag.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je