{{ message.message }}
{{ button.text }}

Barbie de Parel Prinses

Afbeelding blog 'Barbie de Parel Prinses'

Over de film

Barbie speelt de rol van Lumina, een zeemeermin die niet weet dat zij eigenlijk een prinses is. Lumina reist door een adembenemend onderwaterkoninkrijk. Door haar magische krachten kan Lumina onder andere parels van kleur laten veranderen en gebruikt ze deze gave om fantastische kapsels voor al haar vriendinnen en klanten in de Zeemeermin Haarsalon te bedenken.

Lumina is enorm blij dat zij het Koninklijke Zeemeerminnenbal in het paleis mag bijwonen. Ze heeft gehoord dat op het bal zal worden bekendgemaakt wie de nieuwe opvolger is! Tijdens het bal proberen boeven de macht te grijpen, maar Lumina’s magische krachten maken duidelijk dat zij de enige echte zeemeerminprinses van het koninkrijk is. Dus bereid je voor en ga op 19 maart 2014 naar de nieuwste film van Barbie!

Leuk voor de kids

Altijd al zeemeermin willen worden? Haal dan je zeemeermin diploma en duik in de magische onderwaterwereld! Ook voor Parel Prinses stickers, t-shirts, kleurplaten en meer klik je hier.

Figuren & accessoires van de DVD zijn beschikbaar

Kinderen ontdekken de magie van de onderwaterwereld met Barbie en de Parel Prinses figuren. De prachtige parelprinses is dol op spelen in het water. In koud water verandert zelfs de kleur van haar staartvin. Barbie heeft schitterend haar waar je de mooiste creaties in kunt maken zoals een staart of vlecht. Gebruik de magische parels om het haar te stylen! Haar staartvin kan bewegen en is versierd met mooie parels. Het bovenstukje van de bikini van de Barbie heeft de vorm van schelpjes en ze draagt een bijpassende parel halsketting. Ook een kroon en een kam voor haar haren mogen natuurlijk niet ontbreken. De kam kun je opbergen in haar staartvin.

Bekijk de trailer

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je