Snap
  • Kind

Barbie de Parel Prinses

Over de film

Barbie speelt de rol van Lumina, een zeemeermin die niet weet dat zij eigenlijk een prinses is. Lumina reist door een adembenemend onderwaterkoninkrijk. Door haar magische krachten kan Lumina onder andere parels van kleur laten veranderen en gebruikt ze deze gave om fantastische kapsels voor al haar vriendinnen en klanten in de Zeemeermin Haarsalon te bedenken.

Lumina is enorm blij dat zij het Koninklijke Zeemeerminnenbal in het paleis mag bijwonen. Ze heeft gehoord dat op het bal zal worden bekendgemaakt wie de nieuwe opvolger is! Tijdens het bal proberen boeven de macht te grijpen, maar Lumina’s magische krachten maken duidelijk dat zij de enige echte zeemeerminprinses van het koninkrijk is. Dus bereid je voor en ga op 19 maart 2014 naar de nieuwste film van Barbie!

Leuk voor de kids

Altijd al zeemeermin willen worden? Haal dan je zeemeermin diploma en duik in de magische onderwaterwereld! Ook voor Parel Prinses stickers, t-shirts, kleurplaten en meer klik je hier.

Figuren & accessoires van de DVD zijn beschikbaar

Kinderen ontdekken de magie van de onderwaterwereld met Barbie en de Parel Prinses figuren. De prachtige parelprinses is dol op spelen in het water. In koud water verandert zelfs de kleur van haar staartvin. Barbie heeft schitterend haar waar je de mooiste creaties in kunt maken zoals een staart of vlecht. Gebruik de magische parels om het haar te stylen! Haar staartvin kan bewegen en is versierd met mooie parels. Het bovenstukje van de bikini van de Barbie heeft de vorm van schelpjes en ze draagt een bijpassende parel halsketting. Ook een kroon en een kam voor haar haren mogen natuurlijk niet ontbreken. De kam kun je opbergen in haar staartvin.

Bekijk de trailer

10 jaar geleden

sorry ik heb een foutje gemaakt eerst staat er 3 kinderen en dan 2. Maar het zijn er toch echt 2 hoor !!!! ;)

10 jaar geleden

Voor kinderen vind ik de film heel erg leuk,daarom wil ik er met mijn 3 meiden heel graag naartoe.Ik hoop dat er nog meer van die barbie films uit komen wand mijn 2 meisjes van 6 en 4 zitten er op te wachten ze zeuren de hele dag aan mijn hoofd en ik heb het ze belooft. Dus ik hoop dat deze reactie genoeg is wand mijn 2 kleine barbie fans zijn er helemaal klaar voor!!!!!

10 jaar geleden

Leuk zeg een nieuwe barbiefilm voor mijn meisjes,ze zijn er altijd helemaal vol van. Hopelijk kunnen ze de film snel kijken!!!

10 jaar geleden

Hoi Marieke80, Bedankt voor je reactie. Uiteraard zijn wij altijd blij met de feedback van onze bloggers. Wij vinden dat je helemaal gelijk hebt. Vaak worden barbies geassocieerd met meisjes, maar waarom zou dit niet voor jongens gelden? Zoals je wellicht al hebt gezien hebben wij de tekst aangepast. Nogmaals bedankt en veel plezier op Mamaplaats!