{{ message.message }}
{{ button.text }}

Badspeelgoed, wat raden jullie aan??

​Badspeelgoed bij ons een must in de douche. Maar wat voor speelgoed is leuk met waterplezier?

Afbeelding blog 'Badspeelgoed, wat raden jullie aan??' Achtergrond blur afbeelding

Badspeelgoed bij ons een must in de douche. Maar wat voor speelgoed is leuk met waterplezier?

Sowieso zijn schelpjes en emmertjes hier favoriet en ook de lege shampoo/badschuim flessen zijn niet aan te slepen. Maar ook vinden mijn kids de badpuzzels leuk. Worden regelmatig van tegeltje naar tegeltje verplaatst. De meest favoriete zijn die van Lief! met auto's erop, niet echt puzzels maar wel van de plaatjes die blijven plakken op de muur door het water.

De Spetter Spat Schildpad zorgt voor een muziekje in de badkamer ook altijd erg gezellig en dan hebben wij nog een eend die water uit zijn mond laat lopen om een waterrat te laten draaien (geen idee hoe dat heet).

We hebben ook de bubbel octopus gehad. Heel erg leuk, maar helaas kapot gegaan. Regelmatig was onder douche onder gebubbeld. Grote lol voor onze meid was dat, onze kleine vent heeft niet meer met hem kunnen spelen.

Maar goed, wat mijn vraag dus is: wat hebben jullie voor speelgoed voor in de badkamer? En is dat speciaal voor bad of douche?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je