{{ message.message }}
{{ button.text }}

Back2school vandaag

Met een zwaar moederhart

Afbeelding blog 'Back2school vandaag' Achtergrond blur afbeelding

Met een zwaar hart liet ik vandaag de oudste naar school gaan. Voor mijn gevoel is het te vroeg. Ergens voelt het laf, en voel ik me schuldig dat ik hem maar gewoon laat gaan. De tijd zal het leren. Ik wil het hem ook niet ontnemen, maar ik ben er niet gerust op. 

Hebben jullie het volste vertrouwen in de beslissing om de kinderen weer naar school te laten gaan? Hoe heeft jouw kind/kids de eerste dag ervaren? Hoe zag hun dagindeling eruit? Of heb jij je kind(eren) wel thuis gehouden? 

Quinten gaat 3 dagen naar school van 8.30-14.00 uur , groep 5-6 die normaal in een lokaal zitten zijn opgedeeld. Quinten’s groep (6) zit nu in een ander lokaal en hebben in ieder geval voor de maandag ook een andere juf. Ik weet dat ze doen wat ze kunnen en het zo goed mogelijk proberen te regelen. Helaas zorgt iedere verandering bij hem voor extra onrust en spanningen en dat maakt het allemaal nog moeilijker. Ook voor mij als moeder. 

Gelukkig is het kuiken weer terug op het nest 🙈 Wel bij de eerste kriebel in z'n keel paniek. Hij was vast besmet. 🙄

Het kostte wat overtuigingskracht om te kalmeren. Het was toch allemaal wel erg spannend vandaag. Ik zie alweer op tegen morgen. Hopelijk wordt het gaandeweg makkelijker. 

Gelukkig heb ik thuis nog een klein kuiken die als haar broer weg is wel voor de nodige afleiding zorgt 👻

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je