{{ message.message }}
{{ button.text }}

BabyZoo Kinderwekker

Onze dochter is heel nieuwsgierig naar de klok. Als ze naar bed moet vraagt ze wanneer ze naar bed moet en wil dat dan op de klok zien. Nu hebben wij voor haar, haar eigen wekker gekocht!

Afbeelding blog 'BabyZoo Kinderwekker' Achtergrond blur afbeelding

Onze dochter (januari wordt ze 3 jaar) is heel nieuwsgierig en leergierig. Momenteel is een klok heel interessant. Ze wil als ze naar bed moet op de klok zien wanneer ze naar bed moet. Dit is nu al een paar weken. Eerst dachten wij dat het een korte fase was en het wel weer over zou gaan, maar ze blijft er nieuwsgierig naar. Dus hebben wij voor haar een eigen klok gekocht.

Als ze mag opblijven krijgen we regelmatig te horen van ons bijdehandje. Kijk eens op de klok Mama/Papa ik mag opblijven, want de grote wijzer is al boven geweest! Geweldig hoe ze dat dan zegt.

Wij hebben nu voor haar een Babyzoo Kinderwekker gekocht. Deze klok heeft een Aap (of Olifant) bij de klok zitten. Tevens wordt digitaal en analoog de tijd weergegeven. Ook zit er een wekker op. Je activeert de wekker door op een knop te drukken. De Aap doet zijn ogen dan dicht. Als het tijd is om op te staan, dan doet de Aap zijn ogen open en maakt hij Junglegeluid en apengeluid. Je hebt met deze klok geen probleem als je kindje de klok rond slaapt want de tijd telt hij als 24-uur (veel klokken tellen maar in 12-uren!)

De eerste keer dat de wekker ging werd er heel hard geroepen: MAMA, PAPA de Aap is wakker. Hij heeft zijn ogen open. Het is tijd om uit bed te komen! Heerlijk om zo wakker te worden van je kleine meid.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je