{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babygebaren

Communicatie

Afbeelding blog 'Babygebaren' Achtergrond blur afbeelding

🤟I LOVE YOU🤟

Deze gebaar I love you 🤟 gebaren we elke dag, bij het afzetten op school, bij naar bed brengen of bij het afscheid. Ideaal op afstand en leuk ook!

Ondanks ik al heel wat gebaartjes ken, was ik toch nieuwsgierig geworden naar babygebarencursus van @zeg_het_met_je_handjes, alles wat met gebarentaal te maken heeft vind ik sowieso interessant. Omdat ik samenwerking heb met @mamaplaats mag ik cursussen volgen. Het was voor mij min of meer herhaling maar wel leren bewust te kijken naar mijn eigen kinderen. Meer naar hun handen kijken, dat deed ik dus veel te weinig omdat ik al goed kan liplezen. Nu merk ik dat ik Billie al veel sneller begrijp en wat zij wil. Ze gebaart nog niet helemaal duidelijk, maar als ze mijn aandacht wil slaat ze met haar handjes op tafel en kijkt mij dan aan van ik wil jouw aandacht!

En wat Zoë betreft, het verbaast me soms hoeveel ze al kan gebaren. Dat ze al beter kan gebaren als papa! Kortom, ik vind babygebaren cursus echt wel de moeite waard. Het is niet alleen maar gebaren maar ook leren bewust te kijken naar je eigen kind. En dat is zo mooi om te zien. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je