Snap
  • Kind
  • mama
  • kinderen
  • familie
  • grote

Baby verslaving

Het zwanger zijn komt erbij kijken

Hi.

Hier mama van 4 kinderen (5,4,1.5 & 2 maand oud).

In juni staat een steralisatie gepland voor mijn man. Ik heb daar best wel moeite mee eerlijk gezegt. Het klinkt heel stom en ik ben onwijs dankbaar voor mijn 4 GEZONDE kinderen , maar diep in mijn hart zou ik zo graag over 3 -4 jaar nog 1 kleintje willen. 

Mijn man vindt deze 4 genoeg. Ik ben hem dankbaar dat hij mij zulke mooie kinderen heeft gegeven. Ja soms is het zwaar , Ben ik de hele dag politieagent aan het spelen & zijn er dagen dat ik kapot ben en ze wel achter het behang kan plakken. 

Het idee dat het straks niet meer kan vind ik wel een beetje rot. Herkennen meerdere zich hierin?of juist niet?

Ik ben bewust huismoeder. Hier geniet ik van. Mijn man zegt dan ook ' als je er dan straks 5 hebt wilt je er weer 1' het houd nooit op. 

Eerlijk gezegt kan ik hem geen ongelijk geven. Zal mij niks verbazen dat ik er daarna nog graag 1 wilt alhoewel de zwangerschappen niet leuk waren.

Baby verslaving ;)

Dus hier blijven het er bij 4... druk zat en toch straks weer tijd voor me time met 5 6 7 is het allemaal niet meer te regelen denk ik om wat voor mezelf te hebben / doen. Of wel? Mama's van zoveel kids kunnen het me wel vertellen :)

4 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Woensdag is hier d day .... dan gaat mijn man zich laten steriliseren. Voor nu nog even moeilijk...

4 jaar geleden

Dit vraag ik me dus af. Wij hebben 3 kids en mijn man vind het goed zo, ik twijfel soms nog over een vierde. Maar vraag me af wanneer je weet dat je “klaar” bent, wat als je je nog niet compleet voelt na de 4e,5e... idd, lastig

4 jaar geleden

Hier ook 4 kids.. jongste is nu 2. Ruim een jaar geleden heeft mijn man zich laten steriliseren. Ik vond het ook echt een hele stap. Had het er in het begin nog wel een beetje moeilijk mee. Ik had gedacht dat dat ook alleen maar erger zou worden na mate de jongste ouder word. Maar eigenlijk vind ik het steeds fijner nu. Ze word duidelijk groter en makkelijker. Ik heb nu langzaamaan tijd voor dingen waar ik jaren geen tijd voor had. Uitstapjes met de kids worden ook steeds makkelijker. Mijn vriendin heeft nu weer een kleine gekregen.. Als ik haar dan hoor over de gebroken nachten etc. Ben ik toch ook wel dankbaar dat we daar uit zijn. Mij geeft het echt wel een stukje rust. Want andere zou ik er ook wel 5 of 6.. of hoeveel willen? Maar ik weet ook dat ik mijn handen echt goed vol heb aan de kids. Om ze allemaal te geven wat ze nodig hebben.. elke dag moet ik met de oudste lezen, 2 kids op een sport, 2 kids op muziekles, waarvoor beide dagelijks moeten oefenen. Het is allemaal echt super druk.. Ik merk ook hoe groter ze worden hoe meer er bij komt kijken. Want we willen ze toch ook van alles meegeven.