{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby verslaving

Het zwanger zijn komt erbij kijken

Afbeelding blog 'Baby verslaving'

Hi.

Hier mama van 4 kinderen (5,4,1.5 & 2 maand oud).

In juni staat een steralisatie gepland voor mijn man. Ik heb daar best wel moeite mee eerlijk gezegt. Het klinkt heel stom en ik ben onwijs dankbaar voor mijn 4 GEZONDE kinderen , maar diep in mijn hart zou ik zo graag over 3 -4 jaar nog 1 kleintje willen. 


Mijn man vindt deze 4 genoeg. Ik ben hem dankbaar dat hij mij zulke mooie kinderen heeft gegeven. Ja soms is het zwaar , Ben ik de hele dag politieagent aan het spelen & zijn er dagen dat ik kapot ben en ze wel achter het behang kan plakken. 


Het idee dat het straks niet meer kan vind ik wel een beetje rot. Herkennen meerdere zich hierin?of juist niet?

Ik ben bewust huismoeder. Hier geniet ik van. Mijn man zegt dan ook ' als je er dan straks 5 hebt wilt je er weer 1' het houd nooit op. 

Eerlijk gezegt kan ik hem geen ongelijk geven. Zal mij niks verbazen dat ik er daarna nog graag 1 wilt alhoewel de zwangerschappen niet leuk waren.

Baby verslaving ;)

Dus hier blijven het er bij 4... druk zat en toch straks weer tijd voor me time met 5 6 7 is het allemaal niet meer te regelen denk ik om wat voor mezelf te hebben / doen. Of wel? Mama's van zoveel kids kunnen het me wel vertellen :)

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je