{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby taal

Jimmy is 3 jaar en heeft nog steeds zijn eigen taaltje, met 4x in de week naar de speelzaal gaan en buisjes in zijn oren dachten wij nu zal hij wel een sprong gaan maken

Afbeelding blog 'Baby taal'
Wij waren blij dat we in april eindelijk door werden gestuurd naar de kno arts, ipv gelijk naar de logopedie. Zijn oren zaten helemaal vol met troep hij was erg doof en moest buisjes hebben en ook zijn neusamandelen moesten eruit, de arts zei weet je wat we doen ook voor de zekerheid zijn keelamandelen gelijk. Ik wil hem binnen 3 weken geholpen hebben. Helaas kreeg Inge 1 dag voor Jim werd geholpen waterpokken waardoor Jim niet mocht komen. Nadat hij waterpokken had gehad werd Jim op 10 juni geholpen. Ja daarna ging hij met sprongen vooruit. Helaas stopte het ineens weer, hij kan wel wat zinnetjes zeggen, maar het is toch nog meer de babytaal die hij houdt. 30 oktober moeten we weer naar het cb want ook daar wordt het in de gaten gehouden, ik denk toch dat hij logopedie gaat krijgen want voor zijn 4e moet hij toch redelijk kunnen praten zeggen ze. Op de peuterspeelzaal wordt hij ook elke keer getest en Jim kent wel steeds meer woorden maar het gaat toch te langzaam. En tot overmaat van ramp begon er 2 weken geleden uit zijn linker oor troep te lopen, na anderhalve week liep het er nog uit dus ben ik donderdag naar de huisarts geweest, zijn oor was gezwollen en ze kon geen buisje zien zitten, hoogstwaarschijnlijk is hij eruit. Jim heeft nu druppeltjes en het lekken is gestopt, nu moeten we afwachten wat er gaat gebeuren, zodra hij een oorontsteking krijgt moeten we komen en moet het buisje er toch weer in.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je