Snap
  • Kind
  • dagje
  • attractiepark
  • Pretpark
  • uit

Avonturenpark Hellendoorn

Een heerlijk dagje uit!

Aafgelopen zaterdag mochten wij met ons gezin een dagje naar Hellendoorn om het park uit te testen. Het was 2 uur rijden, enkele reis, maar dat maakte ons niet uit. Muziekje op, snoepjes mee en gaan! 

Het was heerlijk weer! 23 graden met een zonnetje, perfect pretpark weer. Toen we aankwamen leek het erg druk, maar in het park merkte je daar vrij weinig van. De langste wachtrij was bij onze favoriete attractie, de wildwaterbaan met de boomstammetjes. Hier heb ik met mijn oudste dochter, 4 jaar, 20 minuten gewacht. Bij de meeste attracties konden we zo doorlopen. 

Er is echt heel veel te doen, met name voor de jongere kinderen. Als je een gezin bent met kindjes boven de 90 cm, kan je bijna overal in. Onze jongste is helaas nog geen 90 cm, maar ook zij kon erg veel doen. Zo had je bijvoorbeeld dreumesland,  met allemaal leuke kleine attracties waar je zo in kon. Bijvoorbeeld kleine vliegtuigjes, een mini reuzenrad en een draaimolen. Ze vond het allemaal prachtig!

Shows zijn er ook, al hebben wij er maar één kunnen zien, de Berendans. Dit was erg kort, maar dat kan komen door de warmte. Ik kan me voorstellen dat het niet prettig is om in de volle zon in een berenpak een dans te moeten uitvoeren. Dus vooruit, voordeel van de twijfel;). 

Het eten en drinken is ook prima! Er zijn genoeg gelegenheden en er is veel keus. Zo had ik bijvoorbeeld een heerlijk broodje zalm, terwijl mijn man in hetzelfde restaurant fajita's had besteld. Altijd fijn als je veel kan kiezen!

Toiletten zijn er ook genoeg, al vind ik wel dat deze iets beter schoon gehouden mogen worden.

Het park is lekker overzichtelijk, er is voor iedereen genoeg te doen en het is er gezellig! Ik zou het zeker aanraden. Je haalt er het meeste uit als je met kindjes van boven de 90 cm gaat, dus de volgende keer als we weer gaan, zorgen we dat de kleinste ook die lengte heeft (even extra voeren de komende tijd ;)). 

Ben jij er wel eens geweest? En wat vond jij ervan?

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
4 jaar geleden

Ik ben er nog nooit geweest, maar het ziet er echt heel leuk uit!