Snap
  • Kind
  • Zwanger
  • Gezond
  • Vakantie dagje weg
  • eten
  • zwanger
  • avond

Avondvierdaagse

Vanavond begint de avond4daagse hier in Tilbabwe. Twee avonden starten ze redelijk dichtbij, in onze wijk. De laatste twee avonden starten ze in de wijk verderop.

Dat betekent dat we uiterlijk 17u aan tafel moeten, want ze moeten op tijd richting vertrekpunt. En dat houdt weer in dat ik moet regelen dat ik voor 's avonds laat extra eten in huis heb, want ik krijg gegarandeerd rond 20-21u trek, als ik al zo vroeg moet eten, zeker nu ik zwanger ben!

Ik vind het heel belangrijk dat de kids mee lopen, en ben qua bedtijd erg blij dat het niet te laat begint, zodat ze niet al te lang na hun bedtijd op hoeven blijven. Maar dat vroege eten, daar heb ik echt een hekel aan...

Hebben jullie dat ook?

11 jaar geleden

Lang niet alle Tilbo's zeggen Tilbabwe hoor, maar ik ben import, en ik doe het wel. ;) @sandra: Ik wil vooral voorkomen dat ik extra ga eten, omdat ik net met een streng dieet 13kg af ben gevallen. Daar heb ik hard voor moeten vechten, en ik wil het er niet zomaar weer aanvreten, omdat we uit ons normale ritme zijn, snap je?

11 jaar geleden

Hahahahaha!!! Ga weg! Noemen de Tilburgers het zelf Tilbabwe? Hahahahaha!!! Wat grappig!

11 jaar geleden

Hier zijn we nog niet in de avondvierdagse modus. Maar als het zo uitkomt dan eten wij ook wel eens vroeg. Of we geven de meiden vast eten en eten zelf later als ze al in bed liggen. Wij zijn ook van de medeteriaanse tijden en voor de kinderen aten we altijd rond 19.30.......als het al zo vroeg was. En als je om 20-21uur weer trek hebt kan je toch iets van een soepje of iets van fruit eten? Succes! Het lijkt me wel heel leuk om eindelijk mee te kunnen doen met de avondvierdaagse :D

11 jaar geleden

Tilburg. :P ;)