{{ message.message }}
{{ button.text }}

(anti)- lek bekers..

Mijn ervaring met (Anti) lek bekers is inmiddels helaas groter als dat ik had gehoopt.

Afbeelding blog '(anti)- lek bekers..' Achtergrond blur afbeelding

mijn zoontje drink dagelijks uit en glas maar soms is een anti lek beker ideaal. Maar helaas zijn de anti en bekers verre van ideaal. 

Wij zijn inmiddels bezig met beker nummer 4.

De eerste die we hebben geprobeerd was de avent oefen beker. Hiermee moet de kleine met zijn lip een soort dekseltje in duwen en dan stroomt het drinken er uit. Een mooi idee maar als de kleine stopt met drinken blijf er drinken onder de rand liggen wat vervolgens op de vloer beland. Misschien voor over een paar jaar. 

avent 1.jpg

Nr 2 was de prenatal anti lek beker met rietje. Deze is verre van anti lek. Bij een beetje schudden en op de kop houden had mijn kleine mannetje al een plas gecreëerd. Ik vind dit Een fijne beker zeker niet als ik de kleine drinken in de auto wil geven.

prenatal.jpg

Nr 3 was de nuby drinkbeker met flip. Werkt al heel veel beter als de vorige beker. Maar ook nu is heeft mijn ondeugende ventje binnen no time uitgevonden Hoe hij hier drinken mee kan morsen. Hij duwt steeds het rietje op tafel en creëert hij weer plasjes op tafel. Gelukkig niet meer de plassen zo lang die van de prenatal maar toch. 

nuby.jpg

Nr 4 is de avent beker met tuit het anti lek ventiel zit aan de binnen kant hierdoor kan hij hier niet bij en gaat lekken een stuk minder makkelijk. Een bij komend voordeel is dat deze Veel makkelijker schoon te maken is als de nr 2 en 3. Deze hebben een rietje en daar kom ik niet  in met en borsteltje. Het uitje s ook smal maar is een minder ook oppervlak waar zich bacteriën kunnen vormen. 

avent 2.jpg

Ik ben erg blij dat ik deze beker gevonden heb. Dus dacht deel ik mijn bevindingen.

Wat zijn jullie ervaringen met een (anti)lek beker

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je