{{ message.message }}
{{ button.text }}

Another Day In Paradise

Everymorning i wake up feeling so blessed, happy and loved by my own little happy family

Afbeelding blog 'Another Day In Paradise'

Wat begon deze dag weer prachtig, toen men kleine man op me riep: Mama Opstaan... Het was nog zo vroeg, pas 06.30uur.... Kleine meid sliep nog... Toen ik aan kleine man vroeg ga jij niet nog klein beetje slapen, mama is nog moe? Kreeg ik het volgende als antwoord: Nee mammie, niet slapen, ik en jij spelen... hij gaf me nog een lieve lach een kus en de woordjes HouVJe (HouVanJe in de taal van de tweejarige bengel) Mijn humeur was direct 100x beter en we hebben fijn samen gespeeld tot kleine zus wakker werd.. Wat hou ik van men kleine man... Onwaarschijnlijk... Mijn wereld... Na een fijne wandeling met ons drietjes zit hij nu op men schoot een boekje te 'lezen' ... Wat meer heeft een mens nodig?? xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je