{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alweer een nieuw jaar!

Alweer 2014, tijd voor verandering?

Afbeelding blog 'Alweer een nieuw jaar!'

Als eerste, allemaal de beste wensen en dat jullie dromen uit mogen komen! (Heerlijk zweverig haha). Een nieuw jaar en wij hopen dat het een fijn en gezond jaar mag worden.

Mijn nieuwe jaar begon niet zo lekker, ik was ziek... Net als half Nederland geloof ik geveld door de griep. Heel vervelend! En nu nog ben ik niet opgeknapt. Ontzettende last van mijn buik en nu dus in de onderzoeken, want is nu al een hele tijd dat ik er af en aan last van heb. Dus nu binnenstebuiten gekeerd worden door een arts in het ziekenhuis. Niet echt het leukste begin van een nieuw jaar! Daarbij kwam dat het hier echt helemaal los ging met vuurwerk, echt niet normaal en ook echt NIET leuk. Om 4:30 gingen er nog steeds van die onwijze bommen af, gevolgd door auto-alarmen en blaffende honden.. De kleine sliep om 00:00 overal doorheen en net toen ik een beetje weg doezelde om een uur of 3:00, werd hij wakker en was ook echt klaarwakker! Dus tot 4:30 bezig geweest om hem in bed te krijgen. Vervolgens was hij om 6:15 weer helemaal fris en fruitig paraat, GAAAAAP!

Onze kleine man doet het verder allemaal goed. Behalve dat hij altijd mega vroeg wakker is. En nu helemaal nu die laatste 4 kiezen al maanden op doorkomen staan en er nu een ienie-mienie puntje door is aan beide bovenkanten... PFfff schiet niet echt op! Maar verder gaat alles zo hard. Hij praat goed zinnen en hij heeft zo'n heerlijk uitgesproken karakter. Ik kan me geen leven meer zonder hem voorstellen. Hij is echt mijn zonnetje in huis!

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke jaarwisseling hebben gehad!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je