{{ message.message }}
{{ button.text }}

alweer 3 hele jaren oud.

ABby al drie jaar.

Afbeelding blog 'alweer 3 hele jaren oud.'

Wou al langer bloggen maar helaas zijn beide dames al een paar dagen niet echt lekker, ziekjes.

Abby is de 23ste alweer drie jaar oud geworden, kan haar geboorte nog heel goed herrineren de minder fijne dingen maar bovenal de goede en fijne momenten, al haar verjaardagen en o zo veel herrineringen al met haar  wat elke dag weer groeit :-) 

Wat vkiegt die tijd nog, als de dag van gisteren nog zo breekbaar en hupeloos in mijn armen, na een heftige bevalling waarbij ze flink wat zuurstof tekort had. Inmiddels haalt ze dit al erg in en praat al met drie woorden tegen mij en steeds meer ook naar anderen.

Wat groeien die kleintjes toch snel groot. Onverstelbaar. Elke dag veranderd ze wel weer wat, elke dag herken ik steeds meer van mezelf in haar gedrag en uiterlijk :-) 

Nooit kinderen gewild maar sinds dat een bekeerd:-)

Onvoorstelbaar hoeveel je je kan hechten en houden van zon prachtige groot wonder :-)   

En helemaal gek met haar kleine zusje, gaat al naar voorschool wat ze prachtig vind en elke week de logopedie, waarbij ze het prachtig doet en er helemaal dol op is.

Eens fotos terug gekeken, man....wat groeit ze snel en veranderd ze steeds. Op naar haar vierde verjaardag :-) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je