{{ message.message }}
{{ button.text }}

alweer 2 jaar oud.

mijn kleinste mannetje is alweer twee jaar oud.

Afbeelding blog 'alweer 2 jaar oud.' Achtergrond blur afbeelding

En toen was het alweer 30 oktober. Vandaag wordt mijn kleinste mannetje Stefan alweer twee jaar. Hoe snel kan de tijd gaan. Ik kan me zijn bevalling nog precies herinneren.( helaas lukt dat niet met de bevalling van lars) en nu is het alweer twee jaar later. En vrijdag mag hij al gaan beginnen om de peuterspeelzaal. Ik denk niet dat dit echt een probleem wordt aangezien hij al vanaf drie weken oud mee gaat om lars weg te brengen. En ja de laatste tijd kreeg ik hem steeds moeilijker mee naar huis. Hij wilde blijven!! Ik ben wel benieuwd hoe lars het gaat vinden dat zijn broertje nu ook twee ochtenden de peuterspeelzaal is. Toen ik het lars vertelde dacht hij even na en zei toen heel hard NEEEEEE!!! Okee dat weten we dan ook weer. Ik denk dat het voor mij wel even heel raar gaat worden vrijdagochtend. Ineens beide kinderen naar 'school'.

Morgen eerst nog met stefan naar het cb toe. ik ben ook wel heel erg benieuwd hoe hij gegroeid is. Gezien het feit dat ik behoorlijk kleren heb moeten aanschaffen voor hem de laatste tijd denk ik dat hij aardig de lengte in is gegaan. :-p

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je