{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alweer 2 jaar geleden (vervolg)

Het is verschrikkelijk om te zien hoe ziek je kind is, ook heeft dit ons veel geleerd, waardoor we nu nog dichter tot elkaar zijn gekomen.

Afbeelding blog 'Alweer 2 jaar geleden (vervolg)' Achtergrond blur afbeelding

Na thuis te zijn gekomen met ons kleine meisje, was alles weer zoals het moest zijn. Wel moest ze extra voeding krijgen om aan te sterken en moesten we haar een aantal keren op een dag vernevelen.

Dit was prima te doen, totdat ze ineens zieker werd, ze werd weer opgenomen, ze had het NORO-Virus opgelopen en kon niets meer binnen houden, het ritme van ziekenhuis, gezin en huishouden kwam weer terug. Ze was zo ziek dat ze er koorts bij kreeg zuurstof werd minder en ze kreeg extra medicatie. Wat een onschuldig virus wel niet kan doen met een klein mensje met weinig weerstand. Gelukkig waren we er op tijd bij en was ze met extra vocht, sonde en alle verzorging snel weer een beetje bij, ze mocht alleen niet uit haar kamer, we zaten afgeschermd van alles en iedereen. Iedereen die binnen kwam moest een pak aan en handenwassen, desinfecteren en ditzelfde als je uit de kamer ging. Alle luiers werden bewaard en alles werd zorgvuldig gecontroleerd. Gelukkig hebben we goede zorg gehad en is ons meisje nu een heerlijke peuter die goed voor zichzelf kan opkomen, af en toe heeft ze het nog benauwd maar dit is niets tegenover wat we hebben meegemaakt. Wel hebben we ons huis aangepast en hebben we overal laminaat neergelegd en hebben we de aanpassingen gedaan die nodig zijn om het onze dochter zo comfortabel mogelijk te maken, gelukkig met hulp van lieve ouders. Het kost allemaal nogal wat maar gezondheid gaat voor alles.

Als je kind ziek is weet je pas hoeveel zeer dit kan doen en hoe machteloos je bent. De mogelijkheid om bij haar te mogen blijven 24-uur per dag was geweldig. Ik had het niet anders willen doen. Nu denk ik soms weleens hoe heb ik alles gedaan, maar daarvoor zijn we mama en mama's regelen alles ! Ik heb 1 ding zeker geleerd, Geniet van elk moment en geniet zeker van elkaar!

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je