{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alweer 2 jaar geleden en een geweldig meisje

Wat een heftige tijd, het ene onderzoek naar het andere, gelukkig uiteindelijk het verlossende woord.

Afbeelding blog 'Alweer 2 jaar geleden en een geweldig meisje' Achtergrond blur afbeelding

Zo af en toe denk je even terug in de tijd en dan sta je weer even met 2 benen op de grond.
Wat een hectische tijd was het 2 jaar geleden en wat is er veel gebeurd. Mijn mooie prachtige dochtertje van 2,5 is nu een gezonde en zelfverzekerde meid. Wat een geluk.

2 jaar geleden wisten we niet meer wat ons te wachten stond, de gekste ziektes werden opgenoemd, dit alles omdat ze vanaf de geboorte al vreselijk benauwd is en behoorlijk hoest, op een gegeven moment niet meer wou drinken en alleen maar afviel i.p.v. aankwam.

Een rollercoaster effect, 4 weken lang in onzekerheid leven, wat heftig als er iets met je kindje is en wat heftig voor je gezin. Mijn dochter werd opgenomen en onderzocht, lag aan het zuurstof, kreeg sonde voeding, infuus en had allemaal stickertjes om het zuurstof te meten en haar hartslag te controleren. Elk bliebje elke storing wat er aangegeven werd, staat me nu nog op mijn netvlies. Hoe ziek ze ook was ze kon gelukkig lachen als ze wakker was en merkte weinig van wat er met haar gebeurde. Daarentegen wist ik me staande te houden tussen ziekenhuis, gezin en thuis. Mijn andere dochter had natuurlijk ook mijn aandacht nodig, ik werd in die tijd afgewisseld door mijn familie, om even tijd met haar door te brengen. Ook al was mijn dochtertje in het ziekenhuis, ik wou dat er non-stop iemand bij haar was, stel je voor.

Elke nacht ben ik bij haar gebleven en heb ik daar geslapen, geweldig dat deze mogelijkheid er was. Zo kon ik haar steunen en bij haar zijn, ze had me nodig meer dan ooit. Gelukkig was mijn werkgever zo vrij om mij deze tijd door te betalen en gaf mij de tijd om bij mijn dochter te zijn. Je gezin is nou eenmaal het belangrijkste. Werk komt later.   

Eindelijk na 4 weken in een waas te hebben geleefd kwam na alle onderzoeken die zijn geweest eruit dat mijn dochtertje astma heeft. Er viel een last van mijn schouders, astma dit valt te behandelen en ze kunnen er zelfs overheen groeien. Wat een geluk, we zijn begonnen met vernevelen, hebben hier instructies over gekregen en mijn dochtertje mocht mee naar huis.

Ik ben nog nooit zo intens gelukkig geweest om weer samen met het gezin te zijn en te genieten van alles om je heen. Maar dan ...... dit vertel ik in een ander blog, anders wordt deze zo lang.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je