{{ message.message }}
{{ button.text }}

Altijd lente in de ogen van de tandartsassistente

Afbeelding blog 'Altijd lente in de ogen van de tandartsassistente '

Wat als je als mama zelf terrified bent voor de tandarts? Deze vraag danst al een tijdje rond in mijn hoofd. Die lente heb ik nog nooit gezien in de ogen van de tandartsassistente en ook niet in die van de tandarts moet ik zeggen.

Ik ben bang, en niet zomaar bang. Nee, doodsbang. Voor de tandarts. Sommige zullen nu denken, je bent gek of je stelt je aan. Maar believe me.. ik heb z贸veel pijn en narigheid al meegemaakt bij de tandarts, bah. Maar dan komt het moment dat je met je kindje naar die lieve tandarts moet gaan. Uhhh ja, het laatste wat je wilt is de angst overbrengen naar je kind toch?

Man up, denk ik dan maar. En dan heel hard hopen dat dat lukt en dat mini-me mijn angst niet aanvoelt! Let鈥檚 hope for the best dat ze niet mama鈥檚 gebit heeft meegekregen en dat haar die ellende gespaard blijft. 

Andere mama鈥檚, hebben jullie tips voor deze zware bevalling? Vanaf welke leeftijd moet je ze hieraan onderwerpen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je