{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 3)

De tijd tussen de eerste onderzoeken. .uitslagen en nu zijn heftig geweest. .maar we slaan er ons als gezin dapper door heen..

Afbeelding blog 'Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 3)'

Na de uitslagen komen weer in een doet achtbaan terecht. .ups en downs..elke week prikken..daar moet dan de thuiszorg voor komen of ik moet met Dani naar het ziekenhuis. .tot ik er genoeg van heb. .ik besluit dat ik dat ook zelf kan...om zo mijner stress voor Dani te creëren..en ook voor mezelf.  Ik krijg instructies van de lieve zusters in Groningen...en dan komt de eerste keer. .

Met trillende handen.straks doe ik hem pijn.of kan ik het toch niet. .maar het lukt..en Dani heeft geen kik..voor hem is dat een goede beslissing geweest. .

Dani laat in de tussenliggende periode geen extreem hoge waarden zien. .en uit zijn DNA onderzoek blijkt mogelijk een milde vorm

Hij is wel constant ziek.longontsteking. .oorontsteking. .antibiotica kuur op antibiotica kuur. .daarna een half jaar overgeven...en vervolgens niet meer willen eten..als hij een jaar oud is. .word er besloten om buisjes te plaatsen in zijn oortjes..en zijn neusamandelen te verwijderen..dat blijkt een goede beslissing en is hij minder ziek..maar het overgeven en de diaree houden lange tijd aan..

Ik ben inmiddels wel weer aan het werk. .want na de geboorte heb ik door alles een tijdje in de ziektewet gezeten

Als ik dit nu allemaal schrijf. .denk ik. .hoe heb ik dat allemaal gedaan.werken. .nachten niet slapen. .nog meer kinderen in ons gezin die aandacht nodig hebben. .maar ik sta nog recht overeind. .extreem vermoeid bij vlagen. .in die periode..en nu af en toe ook nog

Voorzichtig liet ik Dani ook eens achter bij de oppas en crèche. .want tot die tijd was ik net een moeder leeuw die haar welpje wilde beschermen en hem bij niemand kon achterlaten. .

Dit vind ik overigens nog steeds erg moeilijk. .

Dani ontwikkeld zich ondertussen op zich prima. .maar toch voel ik dat er iets niet klopt. .dat gevoel word bevestigd als Dani net 2 jaar oud is en gestest word door Groningen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je