{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als de hielprik niet goed is. .

Ons laatste kindje. .maar ook ons eerste kindje samen. .na de geboorte de hielprik..en twee dagen later de huisarts aan de deur. .

Afbeelding blog 'Als de hielprik niet goed is. .'

Waar zal ik eens beginnen..een samengesteld gezin. .allebei twee konderen uit en eerder huwelijk. .maar toch nog een wens. .nog eentje. .eentje van ons samen.  

Ik was al 38..dus we wisten. .het moet nu. .niet wachten. .ervoor gaan.  En onze wens ging in vervulling. ..sneller dan verwacht in verwachting van een mooi jongetje! Op 18 augustus 2013 is Dani geboren.  Op dag 6 kwamen ze voor de hielprik.  Op de die dag kwam ook even onze huisarts op kraambezoek.  Twee dagen later de deurbel. .huisarts..ik hoor mezelf zeggen. .hey alweer? Ze zei alleen. .ik heb heel slecht nieuws. .mag ik binnen komen?  Ik dacht slecht nieuws? ? Voor wie?  Toen dacht ik. .oh nee. .de hielprik. .ik keek naar Dani die op mijn arm lag te slapen en dacht nee. .dat kan niet..

De huisarts vertelde ons dat Dani positief was getest op een zeer zeldzame stofwisselingsziekte genaamd PKU..we moesten met hem onmiddellijk naar het Umcg Groningen. .waar de artsen op ons zaten te wachten...ik voelde de grond onder mijn voeten weg zakken..de reis naar Groningen herinner ik me nauwelijks. .een uur rijden. .leek wel een dag. .

We kwamen binnen op het ziekenhuis. .een heel team stond ons op te wachten. .twee artsen. .een professor..en twee verpleegkundigen die mij de hele dag verzorgt hebben. .ik weet nog dat ik dacht. .dit is niet goed. ..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je