{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kookmini's en Allerhande voor Kids

Allerhande heeft nu een website met recepten speciaal voor je kleine! Wel of geen geboren kok: elk kind verandert spontaan in een echte minikok. Ga nu lekker samen aan de slag met recepten van de website http://www.ah.nl/allerhandekids/ !

Afbeelding blog 'Kookmini's en Allerhande voor Kids '
Allerhande heeft nu een website met recepten speciaal voor je kleine! Wel of geen geboren kok: elk kind verandert spontaan in een echte minikok. Ga nu lekker samen aan de slag met kinderrecepten van de website Albert Heijn! Er zijn wel 21 recepten, inclusief leuke extra's zoals een gardebeat om op een goed tempo het pannenkoekenbeslag te kunnen mixen. Bovendien kunnen de kids nu de AH keukenmini's verzamelen om gezellig samen keukentje te kunnen spelen! Lekker veilig zonder echt gasfornuis en oven, maar toch zeker niet minder leuk. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je samen met je kindje weer een gratis keukenmini. Het assortiment gaat van olie en Croma boter tot een stapelbare hamburger, en van een deegroller tot een monatoetje. Alle fantasiegerechten zijn mogelijk met deze 50 keukenmini's. Heeft je kindje keukenmini's dubbel? Kom op 6 of 9 maart naar de ruilmiddag in de Albert Heijn! Het zou natuurlijk leuk zijn om de verzameling compleet te maken. Kijk voor meer informatie op de poster in de winkel.

AH Miniboodschappenkratje

Bij online boodschappen vanaf 70 euro ontvang je bovendien een AH Miniboodschappenkratje voor de kleine! En het koken wordt extra real life wanneer je de kookmini's compleet maakt met een minikeukentje inclusief koelkastje, oven, gasfornuis en spoelbak. Deze zijn verkrijgbaar in de winkel en bovendien een stuk voordeliger met Air Miles (€9,99 in plaats van €14,99).

Gamen met keukenmini's

Verder kun je ook nog online een game over keukenmini's doen en kans maken op leuke prijzen, of zelfs de hoofdprijs (mee koken in het TV programma 'Welkom in mijn keuken' op Nickelodeon). Je kunt officieel tot 17 maart sparen, maar wanneer de mini's eerder op zijn, is het feest eerder afgelopen. Wacht dus niet te lang! Kokkerellen maar!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je