{{ message.message }}
{{ button.text }}

Allereerste kerstontbijt op schooltje

Oh jongens ik wist niet dat dit mij zoveel zou doen maar wat is het leuk om moeder te zijn. Het geeft mij zoveel voldoening om dat trotse blije bekkie te zien. Dit is toch wel een van de redenen waarom het fantastisch is om mama te zijn!

Afbeelding blog 'Allereerste kerstontbijt op schooltje' Achtergrond blur afbeelding

Marley gaat 2 dagdelen naar schooltje. Oké niet echt naar school maar naar de peuterspeelzaal maar vind dat alleen zo'n stom wordt. Schooltje klinkt veel leuker en leuk vind ze het! Elke maandagmiddag en donderdagochtend mag ze er heen. Deze donderdagochtend had ze voor het eerst kerstontbijt.


Afbeelding blog 'Allereerste kerstontbijt op schooltje'

Ik had haar mooie kersttrui van Takkie weer aangedaan met lichtjes in zijn neus die ze natuurlijk aan iedereen liet zien. Even een foto voor de kerstboom en daarna ging ze vol trots zitten aan de lange tafel die al gedekt was. Iedereen had iets lekkers meegenomen van verse croissants tot chocomel dus het feest kon beginnen. Afbeelding blog 'Allereerste kerstontbijt op schooltje'

Nomi gaat altijd mee haar grote zus wegbrengen en het liefst bleef ze ook. Ik kan niet wachten tot ze ook mag want ik weet dat ze het net zo naar haar zal zin zal hebben als Marley. Maar als ik die bekkies zo zie ontplof ik haast van liefde. Je zag aan Marley hoe fantástisch ze het vond. 


Afbeelding blog 'Allereerste kerstontbijt op schooltje'

Toen ik haar kwam halen had ze ook nog eens een kerststukje voor mij gemaakt. Naaaah echt hoé schattig! Haar dag kon niet meer stuk maar die van mij al helemaal niet. Ze is bijna drie en ik geniet met de dag meer van hoe zij de wereld aan het ontdekken is. Ook duurde het een halfuur voordat we weg konden want ze moest beide juffen 3x gedag zeggen en een dikke knuffel geven want nu heeft ze natuurlijk 2 weken vakantie maar het liefst gaat ze gewoon naar schooltje. Dat zegt genoeg toch! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je