{{ message.message }}
{{ button.text }}

Allereerste blog

Haay even kennis maken

Afbeelding blog 'Allereerste blog '

Hallo wat leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn blog te lezen. Dit is mijn allereerste blog ever en ik heb er heel veel zin in. Waarom wil ik een blog schrijven, nou om te beginnen is schrijven altijd al een passie geweest en dan niet zoetsappig en rozengeur en maneschijn, maar echt hoe ik ben en hoe ik me voel. en dat kan hier gelukkig, en ik heb altijd 1001 ideeën over wat ik ga schrijven en hoe maar echt beginnen nooit gedaan tot vandaag! Vandaag heb ik de eerste stap gezet door me hier aan te melden. En ik vind het reten  spannend hihi

Maar laat ik bij het begin beginnen. Ik ben Wendy getrouwd met Tim en samen hebben wij drie meiden, Janna (2002) Tessa (2004) en Evy (2012) samen wonen wij in Arnhem. Ik heb een zeldzame spierziekte CFTD  Wat inhoud dat ik wat slapper ben, minder kracht heb en daardoor ook sneller vermoeid ben. Behalve dat ik afgekeurd ben en niet kan werken voel ik me gewoon "normaal. en niet iemand met een beperking.

Als manlief en ik er over uit zijn dat twee meiden genoeg is voor ons gezinnetje krijgen we alsnog een hele grote verassing in de vorm van een piep klein meisje met de naam Evy. Als snel blijkt dat het niet goed gaat met Evy en er volgt een periode van zorgen onzekerheid en verdriet. Uit eindelijk blijkt ze ook iets aan haar spieren te hebben , alleen vele malen erger dan ik heb. Ze hebben altijd tegen ons gezegd dat ze nooit zou kunnen lopen, rennen en fietsen.  daar kunnen we gelukkig nu allemaal om lachen, ze loopt, ze fietst en rent allemaal op haar eigen manier maar ze doet het! en daar zijn we super trots op. Alleen eten is nog wel een dingetje dat doet ze namelijk niet. ze heeft een peg sonde en krijgt daar door sonde voeding.( in een ander blog leg ik hier meer over uit)  om aan te sterken, aangezien ze verder niet veel bijzonders eet. Ook gaat ze naar speciaal onderwijs hier krijgt ze haar therapieën die ze nodig heeft zonder iets van school te hoeven missen. ideaal. O ja ze gaat super graag naar school.

En onze ouden meiden die doen allebei hun  eigen ding.  Janna die is bijna 18 en doet haar laatste jaar aan de musical opleiding en Tessa zit nu in de derde van het vmbo. De meiden  hebben naar de geboorte van Evy heel wat moeten inleveren qwa  aandacht en dat vind ik nog steeds erg. Maar het was niet anders. 

En nu? Nu zitten deze schatjes allebei heel gezellig in de pubertijd. Love it NOT en dat in combinatie met Evy die ook haar aandacht wil en vooral heel eigenwijs is kan zijn kan het hier in huizen Heersink heel gezellig aan toe gaan.

Dus genoeg om over te bloggen en je mee te nemen in mijn wondere wereld van wendy de huismus. 

ik hoop dat je hem leuk vond.  Liefs Wendy de huismus. *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je