{{ message.message }}
{{ button.text }}

Allemaal winnaars!

Surprise pakket mama en kind gewonnen!

Afbeelding blog 'Allemaal winnaars!'

Nooit had ik verwacht, met al die inzendingen naar aanleiding van de Olvarit/Oogstfeest vraag, dat wij zouden winnen. Maar we hebben gewonnen! En afgelopen woensdag mochten wij dit superleuke pakket in ontvangst nemen, met allemaal spulletjes voor onze lieve kindjes!

We hebben vier kids, en een vijfde is onderweg, dus speelgoed, kleren en gebruiksvoorwerpen zoals doekjes en billenzalf komen hier altijd van pas! Het was dan ook een klein feestje toen wij het Surprise pakket van Mamaplaats mochten openmaken.

Voor onze jongste zoon zat er een schattig kledingsetje in, voor de oudste twee een echte View Master, lekker old skool, maar voor hen helemaal nieuw en fantastisch! Voor de kleine meid mochten we een pet en haaraccessoires in ontvangst nemen, en voor de baby billendoekjes en -zalf, twee mooie prints voor op de kamer en een zachte Bumba-tutteldoek.

Kinderen blij en wij blij! Dát is nog eens leuk winnen voor het hele gezin!


Afbeelding blog 'Allemaal winnaars!'

Bedankt Mamaplaats voor deze leuke prijs!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je