{{ message.message }}
{{ button.text }}

Allemaal Dezelfde Kleding

Alle jongens op school lijken wel dezelfde garderobe te hebben!

Afbeelding blog 'Allemaal Dezelfde Kleding'

Het lijkt haast wel of alle jongens bij Casper op school zo’n beetje dezelfde dingen in de kledingkast hebben hangen; namelijk de halve H&M collectie! Tsja, ik kan de moeders natuurlijk geen ongelijk geven.. ik koop er ook 80% van de kleding van mijn zoon. Het is goedkoop en ik ben verslaafd aan het SALE gedeelte op de website.. die koopjes! Vijf euro voor een broek, vijf euro voor een trui! Zo verslaafd ben ik eigenlijk dat ik mezelf een verbod op gelegd van honderd dagen. Inmiddels ben ik halverwege!

Gelukkig is Casper erg makkelijk als het om kleding gaat. Al is het tegenwoordig wel belangrijk voor hem dat de kleding niet kriebelt. Goh van wie zou hij dat nou hebben!? Maar als vijf van zijn klasgenootjes dezelfde trui als hem aanhebben dan is dat geen ramp, nee dat is juist leuk! Want iedereen is zijn vriend en het is leuk om hetzelfde als je vrienden aan te hebben! Dit in tegenstelling tot een klasgenootje die eigenlijk niets meer aan wil omdat er altijd wel iemand is die het desbetreffende kledingstuk ook in zijn bezit heeft!

Maar ik blijf ik ook in de toekomst lekker bij H&M shoppen hoor.. ik ben een fan!

Koop jij altijd dure merkkleding voor je kind? Of ga je net als ik voor koopjes? En heb jij een pietje precies of kun je hem alles aantrekken wat je wilt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je