{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alice in Wonderland Feestje

Onze dochter is bijna jarig en aangezien ze al vijf jaar wordt (en dus al een jaar op school zit) moet er ook een partijtje komen.

Afbeelding blog 'Alice in Wonderland Feestje' Achtergrond blur afbeelding

Onze dochter wordt bijna vijf jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een partijtje voor wat kindjes van school. Dit vieren we niet buiten de deur, maar lekker thuis met een thema feestje. 

We hebben gekozen voor het thema Alice in Wonderland. 

Ik heb wat leuke pijlen (met figuren van Alice in Wonderland erop) gemaakt die bij ons in de trappenhal en in ons appartement opgehangen gaan worden. Verder hebben we gordijnen gemaakt van kaarten (met een spel kaarten en paperclips).

Tijdens het feestje geen we lekker eten. Ik ga verschillende kleine hapjes maken, boterhammen in figuren gesneden (ruiten, harten, schoppen en klaveren), cupcakes in leuke felle kleuren, wat snoepgoed (maar niet te veel) en fruit. En natuurlijk heb ik kaartjes gemaakt met daarop: eet mij en drink mij. De uitnodiging was ook in style met een kaartje daaraan open mij. Voor het eten gaan we eerst de cadeautjes uitpakken.

Na het eten gaan we schorten versieren. Ik heb zelf van tafelzeil en lint schorten gemaakt. Ik heb foam stickers gekocht met bloemen en letters, zodat ze die kunnen versieren. Daarna gaan we theekopjes verven. Ik heb hiervoor glas/porselein verf en om te verven heb ik witte theekopjes met schotels met een goud (kitscherig) randje. Ze kunnen dan meteen hun schort aan.

Mochten we daarna nog tijd hebben, heb ik Alice in Wonderland Bingo en nog "photobooth props" om zo leuke en gekke foto's te maken. Al denk ik niet dat dat nodig is. Het feest duurt (maar) vier uurtjes. En eventueel heb ik natuurlijk ook nog de film Alice in Wonderland.

Ik ga met strijkkralen nog figuren namaken van Alice in Wonderland en die op fotolijstjes printen. Tijdens het feestje ga ik foto's maken en dan krijgen ze ook nog als bedankje een fotolijstje met een foto van het feestje (of groepsfoto met de "props" mee). Maar hoe of wat ik dat ga doen moet ik nog even bekijken. Ze krijgen hun schort mee en het versierde theekopje met schotel, misschien is dat ook wel genoeg.

Zodra het feestje geweest is zal ik wel leuke foto's plaatsen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je