{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afspraak in het ziekenhuis

Afspraak in het ziekenhuis en van alles gaat mis

Afbeelding blog 'Afspraak in het ziekenhuis
'

Afgelopen donderdag is er controle bij het ziekenhuis, omdat de afspraak niet naar mij was gestuurd maar naar mijn ex even voor de zekerheid gebeld wat de informatie was want het enige wat ik kreeg was dat ze aar het ziekenhuis moest. Ik kreeg een aardige vrouw aan de lijn en die vertelde mij dat ze inderdaad naar het ziekenhuis moest en wat er dan mis gegaan was dat de brief verkeerd was gestuurd. Het adres was nog niet ververst, kan gebeuren. Ik vroeg gelijk aan die vrouw of het uitmaakte dat ze een loopneus had omdat ze naar de kinderopvang gaat, die vrouw vertelde mij dat zolang haar temperatuur goed was en veder geen verschijnselen had van corona en ik ook nergens last van had dat we dan gewoon mochten komen. De afspraak was deze keer niet in het ziekenhuis waar we normaal altijd naar toe gaan maar een andere die veel veder weg ligt, ongeveer 25 km veder.

Ik haar uit de opvang gehouden, zelf school afgemeld omdat de afspraak om 11 uur was dus dan heeft het weinig zin om aan school te gaan of om haar naar de opvang te brengen om 9 uur om haar om half 11 weer op te halen. Wij op tijd de deur uit omdat ik niet precies wist waar ik heen moest en ik niet te laat wilde komen. Kom ik natuurlijk achter een vuilniswagen te zitten achteruit kon ik niet meer want er stonden al auto's achter mij. Gelijk het ziekenhuis gebeld om te melden dat ik te laat was. Daar aangekomen moet je de corona lijst antwoorden met ja of nee. 

1. Is de temperatuur normaal? Temperatuur is normaal

2. Bent u verkouden? Ze heeft last van een loopneus

punt 3 heb ik niet eens kunnen lezen want die mevrouw aan de balie dan mag u weer naar huis want dan mag u niet het ziekenhuis in, ik overleg wel even met de dokter. Dokter komt mee en verteld dat ze inderdaad niet gezien mag worden onder deze voorwaarden, het enige wat ze konden doen is een bel afspraak met mij doen als ik in de auto terug naar huis zou zitten. Ik heb de dokter heel netjes verzocht dat ik dat geen goed idee vond om dat tijdens het rijden te doen. Dus zouden ze mij in de middag bellen voor een belafspraak te maken. Ik die 25 km ook weer terug. Je zit de hele dag soort van te wachten op dat telefoontje, wat uiteindelijk ook niet kwam. Vrijdag zit je dan toch ook soort van de heledag te wachten op een telefoontje van het ziekenhuis maar ook nu kreeg ik geen telefoontje van hun, het weekend ging voorbij en geen mogelijkheid om te bellen want ze zijn dicht in het weekend. Nu is het maandag en heb ik zelf maar gebeld met de vraag of het nog nodig was, nu donderdag een belafspraak ergens tussen half 2 en 6. 
Frustratie tot over de top.

Ik heb 50 km voor niks gereden, mijn kind uit de opvang gehouden en uit haar ritme gehouden want je bent nooit optijd thuis voor haar slaapje. Ik heb mijn school afgezegt. Zeggen dat je belt maar dat niet doet, als ik dan bel ook geen ongeveer tijd kunnen geven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je