{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afsluiten

Afbeelding blog 'Afsluiten' Achtergrond blur afbeelding

Het is dan toch echt zover, ik moet weer een fase afsluiten. Iets wat ik eigenlijk niet wil en misschien ook niet kan. Het klinkt vast stom en onbenullig maar voor mij is het echt een ding....

Bobbi is overdag zo goed als zindelijk. Het werd tijd, tenminste dat lieten vooral anderen mensen mij weten, zelf had ik nog niet zoveel haast. Uiteraard werd ik het wel eens zat dat ze altijd, maar dan ook echt altijd, een kak luier had als we net ergens waren. En het feit dat ze dat dan gerust een keer of 5 per dag deed was ook niet altijd fijn....maar toch het idee dat het nu klaar is, dat dit mijn laatste moppie in de luiers was. Dat ze nu groot is en niet meer mijn baby, dat vind ik toch lastig. 

Graag had ik het nogmaals meegemaakt. Gewoon iets bewuster dan bij Bobbi. Want haar komst was zo een wonder dat ik een groot deel van de zwangerschap in een soort roes heb beleefd. Maar helaas het is en blijft een eenmalig wonder, want nogmaals zwanger werd ik niet. Een lange tijd voelde ons gezin niet compleet, maar gelukkig is dat gevoel wel voorbij. Het is goed zo, we zijn mega gelukkig en trots op de meiden. Het had nooit anders mogen zijn. Dit past bij ons en het feit dat ik het toch 1x zelf mee heb mogen maken is al mega bijzonder, daar ben en blijf ik dankbaar voor. 

En ja we sluiten nu weer een fase af, ons kleintje wordt groot, maar dat geeft niet, dat gaat zo. Ze is er aan toe en dat is het belangrijkste. Voorlopig hebben we de nachten nog en maak ik de luiers die we nog hebben gewoon op! 

Ik ben wel benieuwd hoelang het duurde voordat jullie kindjes ook ‘s-nachts zindelijk waren? 

Liefs Deb, 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je