{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afrika by Light @ Beekse Bergen

Al een paar weken hangen er borden hier bij ons in de woonplaats over Afrika By Light. Het leek me wel leuk om eens te bezoeken, dus vooruit

Afbeelding blog 'Afrika by Light @ Beekse Bergen'

Al een paar weken hangen er borden hier bij ons in de woonplaats over Afrika By Light. Het leek me wel leuk om eens te bezoeken, dus vooruit kaartjes gehaald en eens een bezoekje gebracht.

Ik zal eerst even uitleggen wat het is. Afrika By Light is een lichtobjecten tentoonstelling in Safaripark Beekse Bergen. De lichtobjecten gaan pas aan als het Safaripark gesloten is. En je moet ervoor een losse entreekaartjes kopen. Maar goed je komt dus aanrijden in de schemering en je ziet van een afstand al twee grote verlichte olifanten op de parkeerplaats staan. Daarna een immens groot verlicht bouwwerk bij de ingang.

Afrika01_1449691613.jpg

Na de ingang zijn er tal van verlichte objecten in vormen van vooral dieren te zien. In alle kleuren van de regenboog en in alle formaten. Echt super mooi. Ook de kinderen vonden het geweldig. Die hebben de gehele afstand rennend van het ene object naar het andere afgelegd. Halverwege in er een gezellig plein waar wat gegeten en gedronken kan worden. Tevens is daar het toilet en kunnen er souvenirs gekocht worden. Ook is er kinderanimatie bij het kampvuur worden er liedjes gezongen en op Djembe’s gespeeld. En bij het kampvuur kun je marshmallows warmen en snoepen. Iets verder kun je een kijkje nemen in o.a. het leeuwenverblijf door de virtual reality brillen. Daarna is het tweede deel van de route.

Het heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen en er stonden veel meer objecten dan ik in eerste instantie gedacht had. Ik zou zeggen: even een kijkje nemen. Lekker spannend in het donker met de kids!

Afrika02_1449691628.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je