Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • post

Aanrader : de Speelboxen van Playmobil!

Niet te groot, niet te duur, maar wel te leuk: de Speelboxen van Playmobil.

Het is weer bijna december. Heb jij nog geen enkel idee wat je voor je kind moet gaan kopen? Of is je budget dit jaar niet al te ruim? Denk eens aan een Speelbox van Playmobil. Normaal gesproken is Playmobil al dubbel en dwars het geld waard, maar toch wel behoorlijk prijzig. Daarnaast neemt zo`n gigantisch Prinsessenkasteel of Treinstation ook enorm veel plaats in beslag. Niet erg handig voor gezinnen met een beperkte woonruimte.

De oplossing? Een Speelbox van Playmobil. Je hebt ze in allerlei verschillende thema`s en voor diverse leeftijden. Wat denk je van een Playmobil Speelbox Manage, een Playmobil Speelbox Boerderij of Playmobil Speelbox Prinsessenprieel? Of misschien toch liever de Speelbox Politiestation?

Onze oudste heeft op haar verjaardag de Playmobil Speelbox Manage gehad en zo kan het zo maar voor komen dat de meiden op deze druilerige zaterdag uren samen met die Manage spelen. Verder hebben wij al Het Meeneemziekenhuis en het Meeneempoppenhuis. Echt allemaal even leuk, degelijk en betaalbaar.

Daarnaast is het natuurlijk hartstikke handig dat je deze Speelboxen eenvoudig in kunt klappen om ergens mee naar toe te nemen.

Je hebt al Speelboxen ( ook wel 'meeneem Playmobil' genoemd ) van Playmobil voor ongeveer 20 euro. In deze periode zijn er ook vaak goede acties bij het Kruidvat en de bekende speelgoedwinkels. Zo wordt deze Sinterklaas wel heel leuk...

10 jaar geleden

Hi,hi, hier misschien stiekem ook wel..

10 jaar geleden

Dank voor de tip! I love playmobil :)... volgens mij vind ik het zelf nog leuker dan dochterlief;)

10 jaar geleden

Ja, ook voor 'stoere jongens' genoeg keuze!

10 jaar geleden

Wat leuk zeg! Zal zo gelijk is gaan kijken.