{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aangenaam kennis met je te maken!

Laat ik me even voorstellen

Afbeelding blog 'Aangenaam kennis met je te maken!' Achtergrond blur afbeelding

Mamaplaats vroeg me of ik het leuk vond om een blog te schrijven. Ja natuurlijk! Ondanks dat ik geen ervaring heb in het bloggen, was ik meteen enthousiast. Ik vind het namelijk erg leuk om te laten zien hoe het is om juf te zijn. Want voor de klas staan is (wat mij betreft) het leukste wat er is: ik mag iedere dag werken met de toekomst van ons land. Niets geeft me meer energie dan 's ochtends al die leergierige "mini-mensjes" te mogen begroeten, kennis mogen delen waarmee de kinderen (vaak) super enthousiast mee aan de slag gaan: wauw!
Maar: net zoals overal, gebeurd er ook veel achter de schermen. En dat vind ik zo leuk om te delen!
Wat zouden jullie van mij en/of over over het onderwijs willen weten? Vuur alsjeblieft al je vragen op me af, want dan kan ik daarover vertellen in de volgende blogposts!
Dankjewel voor het lezen en hopelijk tot snel!
XxPleunie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je