{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aan wie vertrouw je je kinderen toe #2

Verandering

Afbeelding blog 'Aan wie vertrouw je je kinderen toe #2'

Herfst 2012 liet ik mijn spiraaltje verwijderen en het was meteen de eerste maand raak. Tot nu toe had ik onze oppas altijd zwart betaald maar met 2 kinderen werd dat iets te gek. Maar zij vond het geen enkel probleem zich als gastouder aan te sluiten bij een bureau. Ze had alle papieren en al snel was alles geregeld.

Op een gegeven moment begonnen er dingen te veranderen. Waar ik vroeger echt (na 2 cappuccinos) moest zeggen dat ik weg moest omdat ik anders te laat op mijn werk kwam werd er niet meer gevraagd of ik koffie wilde en leek het wel of ze me zo snel mogelijk de deur uit wilde hebben. Mijn oudste had moeite met zindelijk worden en omdat hij rode beentjes had trok ik hem op een dag een luier aan. Toen ik aankwam vroeg ze hier ook naar en toen ze de luier hoorde kreeg ik de opmerking "Goddank". Ik kreeg het gevoel dat ik iets verkeerd had gedaan en gezegd maar ook mijn man merkte de verandering. In plaats van een praatje was het nu jasjes aan want papa wil naar huis. We begrepen er echt niets van. Ik wist dat ze controle voor haar kanker had gehad. Normaal stond ze bijna te dansen in de kamer dat alles goed was. Nu kreeg ik alleen de melding "ja goed". Ik begon echt aan mijzelf te twijfelen.

Op zondagavond ging er een geluidje af op de telefoon van mijn man. RTV Oost breaking news...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Mama, #oppas

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je