Snap
  • Kind
  • Mama
  • oppas

Aan wie vertrouw je je kind toe #slot

niet op fb svp
6 jaar geleden

Zo, ze had inderdaad een hele grote rol in zijn leven. Arm kindje, dat hij op zo'n jonge leeftijd dat al te verwerken had.

6 jaar geleden

Ze was als een tweede moeder voor hem. Ze paste 2 aaneen gesloten dagen op hem. Hij ging mee op vakantie, bleef slapen als het slecht weer was in bv de winter en dan bracht ze hem op donderdag naar de opvang die vlakbij haar huis was. Ze paste ook op als wij een avondje weg gingen of iets aan de hand hadden. Dus vreemd dat het hem zo raakte is het niet. Maar het is heel zwaar om je kind zo jong als zo verdrietig te zien.

6 jaar geleden

Jeetje, wat heftig zeg! En dat het je zoontje ook zo enorm geraakt heeft. Het moet, voor jullie en ook voor hem, een moeilijke en verwarrende tijd zijn geweest. Je denkt degene te kennen bij wie je je kind achterlaat. En het dan in 'jip-en-janneke-taal' aan je kind uitleggen lijkt me ook wel enorm moeilijk. Gelukkig is hij er nu bovenop gekomen! Maar ik snap dat de vraag of hij bij een nieuwe gastouder in de auto mag stappen, een hele andere lading heeft gekregen.

6 jaar geleden

Mijn oom kon ook niet verder en heeft in zijn appartement zelf zijn leven beëindigd. Ik was nog erg jong. Mijn ouders zijn altijd eerlijk geweest. Het waarom hebben we nooit geweten. Wel weten we dat hij al vaker een poging heeft gedaan maar het is "pas" na een keer of wat gelukt. Hoe hard het ook klinkt je zult nooit helemaal weten waarom. Misschien in de toekomst dat je verbanden kunt leggen maar als zij geen uitleg heeft achter gelaten moeten jullie hier mee leren leven. Heel veel sterkte hiermee.