{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aan wie vertrouw je je kind toe? #4

Svp niet op FB

Afbeelding blog 'Aan wie vertrouw je je kind toe? #4'

Ik was niet meer in staat om helder na te denken. Gelukkig waren de dames op de opvang al bezig geweest met waar ze mijn kindjes konden opvangen. Het was welliswaar op 2 verschillende locaties maar voor die week was ik gered.

In de auto naar huis kwam het pas goed binnen. Ik had mijn kinderen toevertrouwd aan iemand die suicidaal was. Een hele rij wat als ze... ging door me heen. Ik heb geschreeuwd " waarom heb je dat gedaan. Waarom laat mijn oudste zoontje achter. Je was als een moeder voor hem". Maar eenmaal thuis ging ik over in overlevingsmodus. Ik moest opvang zien te vinden. Onderhand waren de kinderen in plaats van 1 dag 2 dagen per week bij haar. Na alles geregeld te hebben met een kinderdagverblijf bij ons in de stad en wat hulp van buren die wel een paar daagjes wilden inspringen had ik om 12:00 uur alles op de rit en was ijzig kalm. Dus besloot ik naar mijn werk te gaan. Detail daarbij is dat ik langs de plek moest waar het gebeurd was.

En daar langs gaande brak ik. Ik ben nog naar het werk gereden maar het was geen doen. Ik kon alleen nog maar huilen. En ik werkte net 4 weken bij dat bedrijf. Gelukkig waren ze heel begaan en stuurden me meteen weer naar huis.

Aan het einde van de dag mijn kinderen weer opgehaald en toen die na het eten lekker lagen te slapen begonnen mijn man en ik aan de grootste vraag: Hoe leg je een 3 jarige uit dat zijn favoriete oppas er niet meer is?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Mama, #oppas

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je